Ένα από τα πολλά εφέ που έχει το να κάνεις scroll σε εικόνες από το red carpet των κινηματογραφικών βραβείων, είναι ο θαυμασμός των beautuy looks των αγαπημένων σου καλλιτεχνών και celebrities. Για να μείνει αυτή η έμπνευση σταθερά στη ζωή σου και εκτός αυτών των περιόδων, συγκεντρώσαμε τους beauty experts που κρύβονται πίσω από αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Oρίστε δέκα hairstylists και makeup artists που χρειάζεται το feed σου.

Adir Abergel (hairstylist)

Με πελάτες όπως η Charlize Theron, η Saoirse Ronan και η Kristen Stewart, μπορείς να καταλάβεις πως ακολουθώντας τον, το feed σου θα εμπλουτιστεί με ελκυστικά hair looks.

Pati Dubroff (makeup artist)

Την Dubroff την ξέρουμε οι περισσότερες, μιας και ανήκει στη λίστα με τις πιο αναγνωρίσιμες και influential makeup artists στον κόσμο. Τελευταία, είναι υπεύθυνη για όλα τα makeup looks της Margot Robbie για το press tour της ταραντινικής ταινία Once Upon A Time In Hollywood.

Bryce Scarlett (hairstylist)

Πέρα από τη συνεργασία του με τη Margot Robbie και τη Pati Dubroff, ο Scarlett είναι μια ιδιοφυΐα στον κλάδο του και όχι άδικα. Το signature look του θέλει τα μαλλιά σχεδόν ατημέλητα και γυναίκες όπως Lily-Rose Depp, Brie Larson, Camila Morrone και Hailey Bieber τον έχουν εμπιστευτεί μεταξύ άλλων.

Hung Vanngo (makeup artist)

Ο Hung έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε fashion editorials και οι μούσες του είναι οι: Zoë Kravitz, Selena Gomez, Rose Byrne και Camila Morrone.

Chris Appleton (hairstylist)

Το πελατολόγιο του περιλαμβάνει ονόματα όπως Kim Kardashian West και Dua Lipa, αλλά έχει συνεργαστεί με τη Jennifer Lopez για τα βραβεία και τις red carpet εμφανίσεις της στα βραβεία της χρονιάς. Η δραματικότητα που προσθέτει στα looks του, περιέχει και λίγη retro αισθητική.

Vernon François (hairstylist)

Προφανώς και τα μαλλιά της Lupita Nyong στα Golden Globes και τα SAG Awards δε σε άφησαν ασυγκίνητη. Πίσω από τη δημιουργία τους κρύβεται ο Vernon François.

Mary Phillips (makeup artist)

Δουλεύει με τις Priyanka Chopra, Kendall Jenner και Hailey Bieber. Το αποτέλεσμα των looks είναι φρέσκο, βασισμένο στο ροδακινί, δίνοντας την αίσθηση του απόλυτα φυσικού.

Harry Josh (hairstylist)

Συνεργάζεται συχνά με τους Hung Vanngo, Harry Josh και θεωρείται ο master των αυστηρών haistyles. Καταφέρνει, με έναν μαγικό τρόπο να αποδεικνύει πως όλη η μαγεία κρύβεται στις μικρές λεπτομέρειες.

Peter Lux (hairstylist)

https://www.instagram.com/p/B9AOsI7gg5c/

Αν ζήλεψες τα beauty looks της Florence Pugh στα Όσκαρ, μάλλον πρέπει να κάνεις μια έρευνα για τον hairstylist της, Peter Lux. Άλλες διάσημες συνεργασίες τους είναι Michelle Williams, Sienna Miller και Reese Witherspoon.

Naoko Scintu (makeup artist)

Ακόμα μια στενή συνεργάτιδα της Florence Pugh είναι και η Naoko Scintu. Προσφέρει effortless makeup looks τα οποία πάντα δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στα κλικ του κόκκινου χαλιού. Πρόκειται και για αγαπημένη συνεργάτιδα της Sophie Turner.

featured image: Entertainment Tonight