Χρυσό Βραβείο: Ανανεωµένη σειρά, Noxzema

Με συνθέσεις υψηλής ποιότητας, φιλικές προς την επιδερµίδα και αποτελεσµατικές απέναντι στις καθηµερινές προκλήσεις, η Noxzema έχει καθιερωθεί από το 1914 ως brand-ορόσηµο της προσωπικής περιποίησης. Η πλήρως ανανεωµένη της γκάµα έρχεται µέσα από τη νέα της εµφάνιση να ενθαρρύνει την αυτοφροντίδα. Δερµατολογικά ελεγµένα αποσµητικά προϊόντα, αφρόλουτρα και καλλυντικά ξυρίσµατος, χωρίς καθόλου οινόπνευµα, προσφέρουν σίγουρη προστασία.

Αργυρό Βραβείο: Revitalift Laser Ορός Ρετινόλης Νυκτός & Pressed Κρέµα Νυκτός µε Ρετινόλη & Νιασιναµίδη, L’Oréal Paris

Δύο µοναδικά προϊόντα από τη σειρά Revitalift Laser, που βασίζεται σε εξαιρετικά βιο-διαθέσιµες και πλέον σταθερές –χάρη στην τεχνολογία «Retinol Guard»– νανοκάψουλες ρετινόλης (βιταµίνης Α). Ενός συστατικού που βοηθά στην πάχυνση της ζωντανής επιδερµίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις επιδερµικές ίνες προκειµένου να µειωθεί η εµφάνιση λεπτών γραµµών και ρυτίδων. Ο ορός νυκτός προσφέρει τριπλάσια ρετινόλη σε σχέση µε παλαιότερα προϊόντα. Η κρέµα νυκτός συνδυάζει τη ρετινόλη µε τη νιασιναµίδη. Η πρώτη είναι γνωστή για την ασυναγώνιστη δράση της κατά των ρυτίδων και συνεργεί µε τις καταπραϋντικές και αντιφλεγµονώδεις ιδιότητες της δεύτερης.

Χάλκινο Βραβείο: Dove Care by Nature, Dove

Νέα σειρά αφρόλουτρων, εµπλουτισµένων µε πενταπλάσια ποσότητα εκχυλισµάτων φυσικής προέλευσης, ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και 92% συστατικά φυσικής προέλευσης που σέβονται το µικροβίωµα της επιδερµίδας. Έρχονται σε φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία από 100% ανακυκλωµένο υλικό. Αποτελείται από τρεις διαφορετικές συνθέσεις: Uplifting, µε µάνγκο πλούσιο σε βιταµίνη Α και αντιοξειδωτικό εκχύλισµα αµυγδάλου, Glowing, που περιέχει εκχύλισµα άνθους λωτού και νερό ρυζιού, και Awakening, µε πράσινο τσάι Matcha (πλούσιο σε καφεΐνη) και άνθη Sakura, για έξτρα τόνωση στην επιδερµίδα.

Μάθε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα της κατηγορίας κάνοντας κλικ εδώ.