Ένα καπέλο μπορεί να απογειώσει μια εμφάνιση, να ολοκληρώσει το look και να σου χαρίσει υπέροχες εμφανίσεις. Σίγουρα είναι ένα αξεσουάρ που πολλές γυναίκες φοβούνται να το εντάξουν στην καθημερινότητά τους αλλά μερικές ιδέες και εικόνες από τα social media θα σε κάνουν να το αγαπήσεις. Αν και έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε στις παραλίες, φοριούνται εξίσου ωραία και τους χειμερινούς μήνες συνδυασμένα με τα υπέροχα παλτό σου και τα ζεστά πλεκτά σου.

Μία υπέροχη επιλογή είναι το μπερέ. Βλέποντας τον και μόνο σε ταξιδέψει στη μαγευτική Γαλλία. Θα σου χαρίσει ρομαντικές αλλά ταυτόχρονα και παριζιάνικες εμφανίσεις. Έχει πιο κοριτσίστικο αέρα για αυτό το λόγο θα σου πρότεινα να μην επιλέξεις βαρύ outfit. Μπορείς να πειραματιστείς και να τσεκάρεις στο διαδίκτυο street style εμφανίσεις από την πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι.

Collage Vintage
Collage Vintage

Αν το στιλ σου είναι πιο κλασικό, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα ξεχωριστά floppy. Κυριαρχούν σε όλες τις χώρες του εξωτερικού και επιλέγονται από γυναίκες που ξέρουν καλά τι σημαίνει στιλ. Συνδυάζονται εύκολα και φοριούνται όλες τις ώρες. Τα Floppy είναι τα αγαπημένα καπέλα των γυναικών της Ιταλίας και ένα ταξίδι εκεί θα σε κάνει να το διαπιστώσεις και μόνη σου.

Mr. Newton
Mr. Newton

Ένα καπέλο που επιλέγεται χειμώνα καλοκαίρι είναι τα Fedora. Είναι τσόχινα σε σκούρα χρώματα και με χαρακτηριστική κορδέλα στη βάση. Έχουν πιο σκληρό και φαρδύ γείσο σε σχέση με τα Floppy hats και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνονται ακόμα πιο κλασικά καπέλα. Μπορείς να τους δώσεις πολλά και διαφορετικά στιλ, από boho και ethnic μέχρι σοφιστικέ και office style.

lefashion.com
lefashion.com