Μιας και διανύουμε τη season της Παρθένου, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με αυτούς τους μοναδικούς και ιδιαίτερα αξιόπιστους φίλους μας. Γενικά, χρειάζεται να είσαι ένα κάπως ιδιαίτερο είδος ανθρώπου για να τα πηγαίνεις καλά με έναν Παρθένο.

Οι Παρθένοι είναι έντονοι και τελειομανείς. Ναι, δουλεύουν σκληρά για να την πετύχουν αυτή την τελειότητα. Ασχολούνται με τα δικά τους, έχουν μηδενική υπομονή για οτιδήποτε δεν είναι πρακτικό και δυσκολεύονται να ανοιχτούν σε κάποιον. Έχοντας πει όλα αυτά, μάλλον είναι σαφές ότι δεν πρόκειται και για τα πιο εύκολα παιδιά. Έτσι το να τα βρίσκει κάποιος εύκολα μαζί τους είναι δύσκολο task. Τα τρία ζώδια που ακολουθούν δεν ταιριάζουν με τους Παρθένους, απλά γιατί η προσέγγισή τους απέναντι στη ζωή είναι εντελώς διαφορετική.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι αδύνατον σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ και τον έρωτα. Ούτε η αστρολογία μπορεί να επέμβει σε αυτά τα πράγματα. Στα ερωτικά καλό θα είναι να συγκρίνεις τη θέση της Αφροδίτης και του Άρη σου με εκείνη του συντρόφου σου. Έτσι θα πάρεις μια ιδέα για το κατά πόσο μπορείτε να συνεννοηθείτε. Τώρα πάμε να δούμε τα τρία ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου με τους Παρθένους.

Καρκίνος

Από τη φύση τους οι Παρθένοι κάνουν focus στις λεπτομέρειες και προσπαθούν για το καλύτερο. Από τη μια πλευρά, αυτό μπορεί να τους κάνει παρατηρητικούς και τους τύπους εκείνους που θα κάνουν τη δουλειά με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη πάλι, μπορεί να τους μετατρέπει σε περίεργους και αρνητικούς τύπους. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ένας Καρκίνος.

Γενικά, και τα δύο αυτά ζώδια υπερσκέφτονται και υπεραναλύουν. Οι Παρθένοι μπορούν να μετατρέψουν την πιο απλή λύση σε worst case scenario. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Καρκίνους. Οπότε το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι η υπερανάλυση ενός Παρθένου. Στο μεταξύ, ο Καρκίνος, ως ζώδιο της φωτιάς, θα επικεντρωθεί στα συναισθήματα. Σε αντίθεση με τον Παρθένο που τον ενδιαφέρουν μόνο τα γεγονότα.

Σε σεξουαλικό επίπεδο, ο Παρθένος είναι kinky στο σεξ. Τα γούστα του ίσως διαφέρουν αρκετά (ίσως και άπειρα) από τα γούστα του Καρκίνου, που είναι πιο τρυφερός και εκτιμά τις αγκαλιές. 

Λέων

Ο Λέων επίσης δεν ταιριάζει με τον Παρθένο, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Και τα δύο αυτά ζώδια είναι ξεροκέφαλα και θέλουν τα πράγματα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο. Ο Παρθένος μπερδεύει τον Λέοντα, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Παρθένος αποφεύγει τόσο πολύ το ρίσκο. Στην πράξη, αν γίνουν ζευγάρι μπορεί η ευχάριστη φύση του Λέοντα να κάνει τον αυστηρό μας φίλο να χαλαρώσει. Ενώ, ο φίλος μας μπορεί να κάνει τον Λέοντα να προσγειωθεί. Λίγο τουλάχιστον. Στο σεξ, βέβαια, μιλάμε για ένα σέξυ και δυναμικό ντούο. Παρόλα αυτά, αυτοί οι δύο έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τη ζωή, οπότε σίγουρα δε μιλάμε για μια εύκολη σχέση.

4 ζώδια που ξε-ερωτεύονται κάπως πιο εύκολα
Elite Daily

Τοξότης

Τέλος, οι Παρθένοι ίσως θα έπρεπε να μένουν μακριά από τους Τοξότες. Σίγουρα και οι δύο είναι ευφυείς και πνευματώδεις και θα μπορούσαν να φλερτάρουν για μέρες. Ωστόσο, προσεγγίζουν τη ζωή και ειδικά τις σχέσεις εντελώς διαφορετικά. Ένας Παρθένος λατρεύει τις ταμπέλες και την οργάνωση. Από την άλλη ο Τοξότης σιχαίνεται οτιδήποτε τον περιορίζει. Ένας Παρθένος είναι προσεκτικός τις καλές μέρες, αλλά σχολαστικός τις κακές. Ο Τοξότης ως ελεύθερο πνεύμα, ίσως νιώθει ότι ο Παρθένος “σκοτώνει το vibe”. Στο μεταξύ ο Παρθένος θα θεωρεί τη συμπεριφορά του Τοξότη απρόσεκτη και θα εκνευρίζεται, έχοντας μονίμως ειρωνικό ύφος. Στα χαρτιά μπορεί αυτός ο συνδυασμός να φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά στην πράξη μπορεί να φέρει αρκετό δράμα.


Featured image: Guille Faingold / Stocksy