Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι ηγέτες. Είναι εκείνοι που δεν έρχονται δεύτεροι ποτέ και σε τίποτα. Τα παρακάτω τέσσερα ζώδια, “βγάζουν” τέτοια άτομα. Τολμηρά και με έντονες ηγετικές τάσεις.

Ας δούμε τα τέσσερα ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες.

Κριός: θέλει να κερδίζει

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, και χρειάζεται να είναι πρώτος και σε όλα τα άλλα. Όταν λέμε “πρώτος” εννοούμε να είναι πάντα ο καλύτερος. Πάντα όμως. Ο Κριός ανεβάζει τον ανταγωνισμό σε άλλο level. Τα παρορμητικά ζώδια, στα οποία ανήκει και  Κριός, είναι οι εκκινητές του του ζωδιακού. Μαζί με τον Καρκίνο, τον Κριό και τον Αιγόκερω, ξεκινούν νέες τάσεις και εποχές. Ο Κριός θριαμβεύει στο να δημιουργεί τάσεις, να κάνει τολμηρά πράγματα και να δέχεται σκληρές προκλήσεις. Είναι μαχητής και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Λέων: ζει για το χειροκρότημα

Ο Λέων έχει κυβερνήτη τον Ήλιο, το κέντρο του γαλαξία μας. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Αυτοί οι ηγέτες από την κούνια θριαμβεύουν όταν μπορούν να εκφραστούν δημιουργικά με έναν επιδεικτικό τρόπο. Χαρισματικοί και διασκεδαστικοί, με την παιδική συμπεριφορά τους γίνονται μαγνητικοί και γοητευτικοί. Είτε ως χορευτές είτε ως μοντέλα, οι Λέοντες είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής.

Αιγόκερως: απλά κάνουν τη δουλειά

Ως γνήσιο παρορμητικό ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως είναι προικισμένος με μυαλό, πραγματισμό και ομάδα αίματος… CEO. Είναι το αφεντικό του ζωδιακού κύκλου. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ψυχρός και αμείλικτος, αλλά αυτό είναι μέρος του σχεδίου του. Με κυβερνήτη τον Κρόνο, είναι συντηρητικός και δεν το σταματάει τίποτα στο κυνήγι των στόχων του. Η καριέρα και η φήμη του είναι δύο πράγματα που τον παθιάζουν. Σίγουρα είναι σοβαρός, μα και η αποστολή του είναι σοβαρή.

Υδροχόος: δε φοβάται να επαναστατήσει

Ο Υδροχόος είναι σπάνιο είδος. Απόμακρος συναισθηματικά, αλλά εξαιρετικά αποδιοργανωτικός. Όποιος έχει γεννηθεί σε αυτό το σταθερό ζώδιο, θέλει μόνο ένα πράγμα: μια επανάσταση. Θα ξεκινήσει και θα τελειώσει τα πάντα μόνος του. Ακούγεται υπερβολικό, αλλά ο ουράνιος κυβερνήτης του, ο Ουρανός, ο πλανήτης του χάους, της επανάστασης και της απρόσμενης αλλαγής, τον γεμίζει με έμπνευση, επαναστατική φύση και εκκεντρική προσωπικότητα. Απολαμβάνει να ηγείται, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Ο νεροκουβαλητής του ζωδιακού, μάχεται συνεχώς για τα προσωπικά του δικαιώματα.

Featured image: Elite Daily