Οι χωρισμοί είναι δύσκολοι για όλους. Για μερικούς περισσότερο από κάποιους άλλους. Ακόμη κι αν ο χωρισμός γίνεται για ‘τους σωστούς λόγους΄ αυτό δε σημαίνει πως δεν πονάει. Όμως, αν αναρωτιέσαι γιατί μερικοί άνθρωποι τούς διαχειρίζονται καλύτερα από κάποιους άλλους, ίσως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις το ζώδιό τους.

Η απάντηση στο αν τους ξεπερνούν μέσα σε λίγες ώρες εκλογικεύοντας τα πάντα ή τους ξεπερνούν με λίτρα παγωτού και ρομαντικές κομεντί, βρίσκεται εν μέρει εκεί.

Κριός

Θα διοχετεύσουν κάπου τον θυμό τους και θα το ξεπεράσουν σύντομα.

Ταύρος

Αν χωρίσεις έναν Ταύρο, να ξέρεις πως θα στο κρατήσει. Επενδύουν γρήγορα και εύκολα, έτσι αν τους χωρίσεις δε θα το πάρουν καλά.

Δίδυμοι

Το ξεπερνούν σχετικά γρήγορα και είναι το ζώδιο που κάνει πιο εύκολα ghosting γιατί αποφεύγουν τους τσακωμούς και τις εντάσεις.

Καρκίνος

Κόβουν μαχαίρι τις επαφές. Επειδή ακριβώς είναι οι πιο συναισθηματικοί του ζωδιακού, δε διαχειρίζονται καλά έναν χωρισμό. Μπορεί εκείνοι να χωρίζουν πολύ δύσκολα, όμως αν πάρεις εσύ αυτή την απόφαση τότε κόβουν κάθε επαφή.

Λέων

Θα κάνουν τον χωρισμό τους μία μικρή θεατρική παραγωγή. Επειδή θέλουν να προστατεύσουν τον εγωισμό τους, θα φροντίσουν να είναι εκείνοι που λένε ‘τέλος΄ όταν αντιληφθούν πως κάτι δεν προχωρά. Αν όμως τους έρθει ξαφνικά, δε θα το πάρουν καλά. Θα θρηνήσουν μέχρι τέλους.

Παρθένος

Υπεραναλύουν τι πήγε λάθος. Είναι από τα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους να ξεπεράσουν έναν χωρισμό, να αναλύσουν τι πήγε στραβά και πως μπορούν να γίνουν καλύτεροι στην επόμενη σχέση τους.

Ζυγός

Αυτοί είναι οι πιο ώριμοι του ζωδιακού. Διαχειρίζονται με ωριμότητα και σοβαρότητα έναν χωρισμό. Βέβαια, είναι τα ζώδια που σπάνια χωρίζουν εκείνα, ειδικά όταν έχουν δεθεί με κάποιον. Όμως, αντιμετωπίζουν μία τέτοια κατάσταση με διπλωματία και ωριμότητα.

Σκορπιός

Μπορεί να πάθουν μία μικρή εμμονή. Είναι αρκετά εκδικητικοί σε έναν χωρισμό, ειδικά αν δεν είναι προετοιμασμένοι. Μπορεί να φαίνονται ήρεμοι, όμως μην το αφήσεις να σε παραπλανήσει αυτό.

Τοξότης

Ενδίδουν στις παρορμήσεις τους. Οι Τοξότες είναι από τα πιο αισιόδοξα και περιπετειώδη ζώδια. Επίσης, είναι γνωστά για την ωμή ειλικρίνειά τους. Θέλουν να περνούν καλά και θα δεσμευτούν μόνο όταν μία σχέση τους δώσει όλα αυτά που ζητούν. Δε θα διστάσουν να μιλήσουν ξεκάθαρα στον σύντροφό τους, όμως αν τους χωρίσεις τότε να τους περιμένεις στην πόρτα σου με λουλούδια και σοκολάτες.

Αιγόκερως

Κατανοούν πως ένας χωρισμός δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Μαζί με τους Ζυγούς, οι Αιγόκεροι είναι οι ώριμοι του ζωδιακού. Είναι στωικοί και πρακτικοί. Διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους πολύ καλά και επειδή έχουν δεκάδες «κουτάκια», θα το εκλογικεύσουν ως το τέλος.

Υδροχόος

Θα προσπαθήσουν να φαίνονται ώριμοι. Οι Υδροχόοι μπορεί να δυσκολεύονται να δεσμευτούν, όμως όταν έχουν μία σχέση στην οποία έχουν επενδύσει και αυτή τελειώσει, τότε θα προσποιηθούν τους ήρεμους ενώ μέσα τους θα υποφέρουν. Αν αποφασίσουν να χωρίσουν εκείνοι θα το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο ώστε να μην πληγωθεί ο άλλος.

Ιχθύς

Θα πνίξουν τον πόνο τους στο φαγητό. Ο Ιχθύς είναι δημιουργικός, ευαίσθητος και διαισθητικός. Όμως, δεν τα πάει καλά με τις εντάσεις και έτσι, θα κάνει τα πάντα ώστε ο σύντροφός του να είναι ευτυχισμένος. Αν τους χωρίσεις, θα δυσκολευτούν πολύ να το διαχειριστούν και μπορεί να ΄πνίξουν τον πόνο τους’ σε fast food και ποτό.