Τρως για να ζεις ή ζεις για να τρως; Μήπως όταν είσαι σε μια κοινωνική εκδήλωση, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου είναι το φαγητό και το ποτό που θα σερβιριστούν;  Δεν είσαι σίγουρη γιατί εσύ ή κάποιος άλλος αγαπάτε τόσο πολύ το φαγητό; Λοιπόν, αυτό μπορεί να έχει σχέση με τα ζώδιά σας. Ο αστρολογικός σου χάρτης επηρεάζει την προσωπικότητά σου και τη συμπεριφορά σου. Και αυτό περιλαμβάνει και την αγάπη σου για το φαγητό.

Ας δούμε ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι food lovers του ζωδιακού και τις προτιμήσεις τους

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που βρίσκει την ασφάλεια σε οτιδήποτε είναι υλικό αγαθό. Οι άντρες και οι γυναίκες που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο, προσελκύονται από πράγματα που μπορούν να αισθανθούν, να αγγίξουν και να φάνε. Και αυτός είναι ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο οι Ταύροι αγαπούν απολύτως το φαγητό. Ωστόσο, όσο και να τους αρέσει να τρώνε, εξακολουθούν να είναι επιλεκτικοί, επειδή τρώνε μόνο φαγητό που είναι εξαιρετικά νόστιμο. Αυτό σημαίνει ότι όσο ο Ταύρος ανυπομονεί να φάει σε ένα εστιατόριο ή σε μια εκδήλωση, θα θέλει να μάθει από πριν τι σερβίρεται.

Εάν τα τρόφιμα που σερβίρονται σε ένα εστιατόριο δεν πληρούν τα πρότυπα του Ταύρου, τότε δεν νοιάζονται για να το τελειώσουν. Ο Ταύρος εκτιμά τα νόστιμα και υψηλής ποιότητας φαγητά.  Συνήθως, δεν τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Είναι πιο άνετοι όταν πρόκειται για γνωστές γεύσεις. Ωστόσο, όταν πρόκειται να δοκιμάσουν νέα εστιατόρια που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές, θα δελεαστούν από την προοπτική ενός καλού, ικανοποιητικού γεύματος. Δεν είναι υπερβολή όταν λέμε ότι ο Ταύρος είναι ο μεγαλύτερος food lover και από τα δώδεκα ζώδια.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός λατρεύει το νόστιμο φαγητό με τον ίδιο τρόπο όπως ο Ταύρος. Εκτιμά επίσης το υψηλής ποιότητας gourmet φαγητό. Τρώει ό, τι θέλει και όταν το θέλει. Ναι, αυτό το ζώδιο του αέρα είναι παρορμητικό. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως αν θέλει θα φάει πρωινό στην ώρα του μεσημεριανού και σνακ στο δείπνο. Χωρίς μια σωστή ρουτίνα γυμναστικής για την αντιμετώπιση αυτής της παρορμητικής συμπεριφοράς, ορισμένοι Ζυγοί μπορεί να είναι επιρρεπείς σε συνεχή αύξηση του βάρους τους.

Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι είναι αναποφάσιστοι, αλλά όχι όταν πρόκειται για φαγητό. Ξέρουν πώς να παίρνουν αποφάσεις αρκετά καλά όταν θέλουν να γευτούν τα τρόφιμα που αγαπούν.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς λατρεύουν το πρόχειρο φαγητό και μπορούν εύκολα να δοκιμάσουν νέες κουζίνες. Σωστά. Είναι πολύ ευέλικτοι food lovers.

Ωστόσο, η αγάπη τους για το φαγητό δεν οφείλεται τόσο στην πραγματική σχέση με αυτό. Είναι γνωστό ότι τρώνε μόνο comfort food και στρέφονται στο φαγητό όταν είναι πολύ θλιμμένοι ή πολύ απογοητευμένοι για κάτι που πήγε στραβά. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι αυτοί που θα φάνε μια ολόκληρη σακούλα με πατατάκια ή μια τούρτα μόλις έμαθαν κάποια άσχημα νέα.

Αυτός είναι ο λόγος που συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα βάρους, λόγω του γεγονότος ότι το να στραφούν στο φαγητό είναι η εύκολη λύση σε ότι αντιμετωπίζουν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων λατρεύει επίσης να τρώει. Αλλά δεν είναι ο τύπoς που θα φάει πρόχειρο φαγητό. Αγαπάει να τρώει gourmet φαγητό, κυρίως. Ο Λέων δεν θα πάει για ένα γρήγορο φαγητό στη γειτονιά του με τον ίδιο τρόπο που το θα έκανε ένας Ιχθύς. Ο υπερήφανος Λέων θα παραγγείλει το πιο ακριβό γεύμα ή επιδόρπιο στο μενού, γιατί αυτό είναι που αξίζει.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι όταν ο Λέων προσκαλείται σε μια εκδήλωση, θα θέλει να μάθει τι είδους φαγητό σερβίρεται. Αν είναι υψηλής ποιότητας, τότε θα παραβρεθεί χωρίς δεύτερη σκέψη . Ωστόσο, εάν το φαγητό δεν ακούγεται υπερβολικά εντυπωσιακό ή συναρπαστικό, τότε θα μείνει σπίτι του.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί αγαπούν επίσης το φαγητό και είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν διαφορετικούς τύπους φαγητού. Αγαπούν επίσης να τρώνε πικάντικα και εξωτικά φαγητά, καθώς δεν φοβούνται να πειραματιστούν. Έχουν πλούσια όρεξη και μπορούν να τρώνε 5 ή 6 γεύματα την ημέρα αντί για τα τυπικά 3 γεύματα. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι ενεργό στον τρόπο ζωής του και έχει γρήγορο μεταβολισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Κριός προτιμά να μην δοκιμάζει τα ίδια βαρετά τρόφιμα κάθε μέρα. Οι Κριοί είναι εκείνοι που γεμίζουν το καλάθι αγορών τους με μια μεγάλη ποικιλία εξωτικών τροφίμων, καθώς δεν τρώνε το ίδιο πράγμα παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες αγαπούν φαγητά που είναι διαφορετικά και εξωτικά. Σε αντίθεση με τους Ιχθείς, σπάνια τρώνε πρόχειρο φαγητό. Είναι περιπετειώδεις και πρόθυμοι να δοκιμάσουν το νέο εστιατόριο στο κέντρο της πόλης που σερβίρει διαφορετικές κουζίνες.  Ζουν για τον ενθουσιασμό που τους προσφέρουν τα φαγητά ξένων πολιτισμών. Είναι αυτό που ενεργοποιεί περισσότερο τον Τοξότη.

featured photo: unsplash.com/@jaywennington