Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην αστρολογία, αφού συμβαίνει κάθε χρόνο και διαρκεί για περίπου 5 μήνες. Λίγο πριν τελειώσει το 2022, ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή τροχιά, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές.

Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από αυτή την εξέλιξη; Το elitedaily.com αποκαλύπτει:

Κριός

Η λήξη της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα ενισχύει τα όνειρα και τα ιδανικά σου σχετικά με τη μοναξιά. Βλέπεις κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα από τις 28 Ιουνίου, αλλά από τις 3 Δεκεμβρίου, ενθαρρύνεσαι να εξετάσεις τις ατελείωτες δυνατότητες που παρουσιάζονται όταν δίνεις προτεραιότητα στον προσωπικό σου χρόνο.

Ταύρος

Καθώς ο Πσοειδώνας ορθοδρομεί, ο ιδεαλισμός και το μυστήριο θα κυριαρχήσουν στις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Παρ’ ότι ξεκαθαρίστηκαν κάποια θέματα σε αυτούς τους τομείς το προηγούμενο διάστημα, οι θολές γραμμές θα εξακολουθήσουν να υφίστανται.

Δίδυμοι

Η ευθυγράμμιση του Ποσειδώνα θα φέρει μια αίσθηση ιδεαλισμού, ελπίδας και ψευδαίσθησης στην καριέρα και τον επαγγελματικό τομέα γενικότερα. Τώρα είναι η ώρα να οραματιστείς τι είναι δυνατό, Δίδυμε, ακόμα κι αν νιώθεις ότι η πορεία σου είναι αβέβαιη.

Καρκίνος

Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία, η ψευδαίσθηση και η εξιδανίκευση θα αποκατασταθούν σε ό,τι αφορά στις πνευματικές σου αναζητήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δοκιμάσεις την πίστη σου, Καρκίνε, ακόμα κι αν δεν ξέρεις ακόμη σε τι να πιστέψεις.

Λέων

Τους τελευταίους μήνες, ορισμένα ζητήματα σχετικά με κοινόχρηστους πόρους και τα όριά σου με άλλους απέκτησαν μεγαλύτερη σαφήνεια. Καθώς ο ανάδρομος Ποσειδώνας ολοκληρώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, ο ιδεαλισμός και οι ευσεβείς πόθοι θα αποκατασταθούν.

Παρθένος

Η εξιδανίκευση και η ψευδαίσθηση θα πρωταγωνιστήσουν στις συνεργασίες σου. Απολαμβάνεις πρόσφατα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου και οι ευσεβείς πόθοι αποκαθίστανται επίσημα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσεις τη λογική όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς, Παρθένε.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό αναζητάς διαύγεια όσον αφορά στις καθημερινές σου συνήθειες, Ζυγέ. Λοιπόν, αντί να βοηθήσει την κατάσταση, η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα θα φέρει την αβεβαιότητα στο προσκήνιο. Τώρα είναι η ώρα να εξετάσεις τις δυνατότητες που μπορούν να παρέχουν οι συνήθειές σου.

Σκορπιός

Το τέλος του ανάδρομου Ποσειδώνα θα φέρει έναν αέρα ιδεαλισμού γύρω από αυτά που σου φέρνουν χαρά. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να αγκαλιάσεις τις απεριόριστες δυνατότητες που σου προσφέρουν οι εργασίες και τα χόμπι σου.

Τοξότης

Θα πρέπει να περιμένεις κάποια αβεβαιότητα στα οικογενειακά σου ζητήματα, Τοξότη, καθώς τελειώνει ο ανάδρομος Ποσειδώνας. Αυτή η διέλευση σε προσκαλεί να οραματιστείς τι είναι δυνατό στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου.

Αιγόκερως

Όταν πρόκειται να εκφράσετε σκέψεις και ιδέες, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες και ο Ποσειδώνας είναι εδώ για να σου τις παρουσιάσει. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου στον τρόπο που εκφράζεσαι, Αιγόκερε, ακόμα κι αν αυτός δεν είναι ο πρακτικός τρόπος που έχεις συνηθίσει.

Υδροχόος

Μη φοβάσαι να κάνεις μεγάλα όνειρα, Υδροχόε. Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα θα ρίξει φως στα ιδανικά σου σχετικά με τα χρήματα, οπότε είναι καιρός να σκεφτείς τα οικονομικά σου με έναν τρόπο που δεν είχες εξετάσει ποτέ πριν. Μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να φαίνονται παρατραβηγμένα, αλλά υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες.

Ιχθύες

Καθώς η ευθυγράμμιση του Ποσειδώνα επηρεάζει τον πρώτο οίκο σου, τα όνειρα και τα ιδανικά που έχεις για την ταυτότητά σου θα τονιστούν. Μπορεί να αισθάνεσαι αβεβαιότητα για το πώς να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου, όμως η τέλεια στιγμή να πειραματιστείς με το να δείξεις διαφορετικές εκδοχές του εαυτού σου.