Υπάρχουν κάποια ζώδια που εκτιμούν πολύ τη φιλία. Δημιουργούν μακροχρόνιες σχέσεις τις οποίες εκτιμούν και οι φίλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

Δες ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι τείνουν να επιλέγουν τους φίλους τους με σοφία. Δεν τους ενδιαφέρει να έχουν πολλούς φίλους, αλλά λίγους και κοντινούς. Θα κάνουν δουλειά για μια φιλία, όπως κάνουν και για όλους τους άλλους τομείς της ζωής τους. Είναι αξιόπιστοι, υπομονετικοί και υποστηρικτικοί.

Ο Αιγόκερως είναι ο φίλος που πάντα τηρεί τις υποσχέσεις του, πάντα σε στηρίζει και θα είναι εκεί όποτε τον χρειαστείς. Πρέπει να κάνεις κάτι πάρα πολύ σοβαρό για να εγκαταλείψει τη φιλία σας. Όσο αργά δημιουργεί ένας Αιγόκερως μια φιλία, τόσο αργά τη διαλύει κιόλας.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί βάζουν ενέργεια στις φιλίες τους. Είναι πολυάσχολοι άνθρωποι, αλλά πάντα βρίσκουν χρόνο για τους φίλους τους. Γενικά, έχουν μεγάλους κοινωνικούς κύκλους, αλλά λίγοι είναι οι φίλοι με τους οποίους έχουν περάσει πολλά χρόνια μαζί.

Ένας Κριός είναι ευπροσάρμοστος και θα ψηθεί πάντα για μια περιπέτεια. Θα θέλει να δοκιμάσει νέα πράγματα. Είναι παθιασμένος με τις φιλίες του, όπως και με τις υπόλοιπες προτεραιότητές του. Θα είναι εκεί σε κάθε σκληρή και δύσκολη περίοδο χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Τα 5 αγενή ζώδια που δεν πολυνοιάζονται ούτε για τρόπους ούτε για συναισθήματα
Flipboard

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι φανταστικοί φίλοι και γενικά, οι άνθρωποι τείνουν να τους θέλουν στη ζωή τους. Παρόλο που οι Λέοντες περικλείονται από φίλους και θαυμαστές, λίγα άτομα έχουν στον πολύ στενό κύκλο τους.

Ένας Λέων θα δώσει ό,τι έχει στους κολλητούς του. Η ένωση του με τους ανθρώπους του είναι κάτι παραπάνω από φυσική. Οι φίλοι του γίνονται κομμάτι του εαυτού του. Αν δεν τον προδώσεις και δεν τον πληγώσεις ηθελημένα, θα τον έχεις για πάντα στη ζωή σου.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί είναι πολύ κοινωνικοί και έχουν πολύ κόσμο στη ζωή τους. Επιπρόσθετα, όμως, έχουν και ένα group ανθρώπων που είναι πολύ κοντά τους για πολλά χρόνια. Ενώ πρόκειται για ζώδιο που γενικά αλλάζει αρκετές παρέες μέσα στα χρόνια, δεν ξεχνάει ποτέ τους αληθινούς φίλους του, που ήταν πάντα εκεί για εκείνον.

Ο Ζυγός πιστεύει πως είναι όμορφο το να κάνει νέους φίλους, κρατώντας πάντα τους παλιούς σαν θησαυρούς στη ζωή του. Ο Ζυγός είναι ο φίλος που θα αγκαλιάσει τις σκληρές πλευρές σου και το weirness σου, χωρίς να σε κριτικάρει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι κάνουν μακροχρόνιες φιλίες και προσέχουν τους φίλους τους. Δε φοβούνται να γίνουν σκληροί μαζί τους από αγάπη, αν η κατάσταση το απαιτεί. Πρόκειται για αξιόπιστο και υπομονετικό ζώδιο, που βοηθά τους ανθρώπους του όποτε το έχουν ανάγκη.

Ο Ταύρος έχει τη φήμη του τέλειου φίλου. Δεν εγκαταλείπει τις σχέσεις του όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Θα σε κρατήσει προσγειωμένο σε περιόδους κρίσης.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αν έχεις φίλο Δίδυμο, λογικά καταλαβαίνεις γιατί είναι σε αυτή τη λίστα. Είναι το ιδανικό άτομο για να συζητήσεις τα προβλήματά σου, είναι διασκεδαστικός, έχει λύσεις και νιώθεις άνετα να τσαλακωθείς μπροστά του.

Οι Δίδυμοι κάνουν τους φίλους τους να γελούν και να περνούν καλά, με κάθε κόστος. Πολλές φορές ξέρουν τι ακριβώς χρειάζεται ο φίλος τους χωρίς καν να έχει προλάβει να το ζητήσει.

Πηγή: Your Tango
featured image: Mic