Η Sophie Turner και ο Joe Jonas περιμένουν το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με το Just Jared και το Us Weekly.

Σύμφωνα με πηγές του Just Jared: “Το ζευγάρι κρατάει τα πράγματα, πολύ μυστικά. Αλλά οι φίλοι και η οικογένειά τους είναι super ενθουσιασμένοι για εκείνους. Η Sophie έχει διαλέξει τα outfits που θα φορέσει στο κόκκινο χαλί και εκτός, για να νιώθει άνετα με το σώμα της που αλλάζει.”

Η Turner και ο Jonas παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2019 στο Las Vegas και έκαναν μια δεύτερη τελετή το περσινό καλοκαίρι στη Γαλλία. “Προετοίμαζα τον εαυτό μου για το ότι θα είμαι single για το υπόλοιπο της ζωής μου”, δήλωσε η Turner για τη γνωριμία της με τον Jonas στο Rolling Stone πέρσι. “Νομίζω πως αν έχεις βρει το σωστό άτομο, απλά το ξέρεις. Νιώθω πως η ψυχή μου είναι πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία μου. Νιώθω πως έχει ζήσει αρκετή ζωή για να ξέρω. Έχω γνωρίσει αρκετούς άντρες για να ξέρω – έχω γνωρίσει αρκετά κορίτσια για να ξέρω. Δεν νιώθω 22. Νιώθω 27, 28”.

Σε άλλη συνέντευξή της, αυτή τη φορά στο British Glamour, μίλησε για το πόσο ευτυχισμένη την κάνει ο Jonas. Εξήγησε πως το μεγαλύτερο μέρος της ευτυχίας που βιώνει οφείλεται στο γεγονός πως είναι με ένα άτομο που ερωτεύτηκε. Με κάποιον που θέλει να τη δει να βρίσκει τη δική της ευτυχία. Με κάποιον που την αγαπάει περισσότερο κι απ’τον εαυτό του.

Με τη σειρά μας, εμείς να τους ευχηθούμε ‘με το καλό’.

featured image: glamour.com