Δεκτό το “τα ετερώνυμα έλκονται”, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταλήξει να είναι ένα κακό επιχείρημα για να μπεις σε μια σχέση. Το να διαφωνείτε με τον σύντροφό σου δεν είναι πρόβλημα, μιας αυτό μπορεί να σας αναπτύξει. Ωστόσο, οι συχνοί, ψυχοφθόροι τσακωμοί κάνουν κακό και στη σχέση σας και σε εσάς τους ίδιους. Η αστρολογία έχει κάποια ζευγάρια ζωδίων που είναι τόσο ισορροπημένα, που δεν μαλώνουν σχεδόν ποτέ.

Κριός & Τοξότης

Ο Κριός είναι γνωστός για την ξεροκεφαλιά του και την επιμονή του στην άποψή του όταν διαφωνεί με κάποιον. Με κυβερνήτη τον Άρη, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Ωστόσο, όταν έχει σχέση με έναν Τοξότη, όλη αυτή η διάθεση για τσακωμό εξαφανίζεται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Τοξότης πάει με το flow. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που έχει ανάγκη ο Κριός. Για τον Τοξότη, λειτουργεί όλο αυτό γιατί ο Κριός είναι όσο ανεξάρτητος χρειάζεται για να νιώθει ο ίδιος ελεύθερος και μην πιέζεται στη σχέση.

Παρθένος & Αιγόκερως

Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως πραγματικά καταλαβαίνονται. Αυτό τους κάνει ένα ονειρεμένο ζευγάρι. Και τα δύο αυτά ζώδια επικεντρώνονται στις λεπτομέρειες και κάνουν τους στόχους τους προτεραιότητα. Και τα δύο έχουν μαλώσει με προηγούμενους συντρόφους τους λόγω της τάσης τους να είναι επικριτικοί. Τα ίδια από την άλλη έχουν γερό στομάχι και δέχονται την εποικοδομητική κριτική. Αντιλαμβάνονται πότε γίνεται από αγάπη και μπορεί να τα βοηθήσει να πετύχουν τα όνειρά τους.

Βρήκαμε τα 4 πράγματα που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια
www.emilysteve.com

Ταύρος & Καρκίνος

Αν θέλεις αν πάρεις εικόνα του πώς φαίνεται αυτό το ζευγάρι, ψάξε το πιο αγαπημένο duo στο δωμάτιο. Είναι γεμάτοι αγάπη. Και οι δύο εκτιμούν την ασφάλεια και την αφοσίωση και οι πιο συχνού τους καυγάδες οφείλονται σε αυτά. Όταν δηλαδή δε νιώθουν να τα παίρνουν μέσα σε μια σχέση. Ο Ταύρος μπορεί να γίνει πολύ πεισματάρης όταν νιώθει ότι απειλείται. Ο Καρκίνος αμφιταλλαντεύεται ανάμεσα στην ψυχρότητα και την απόλυτη προσκόλληση σε κάποιον. Όπως και να έχει, αυτοί οι δύο όταν είναι μαζί μοιράζονται τα συναισθήματά τους και δεν κρύβουν τίποτα ο ένας από τον άλλο.

Δίδυμοι & Υδροχόος

Και τα δύο αυτά μοναδικά ζώδια του αέρα, περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους νιώθοντας ότι δεν γίνονται απόλυτα κατανοητά. Γεγονός που είναι παράξενο, μιας και επικοινωνούν με άνεση τις σκέψεις τους στους άλλους. Και τα δύο είναι πολύ άμεσα και συχνά απότομα, πράγμα που δεν αρέσει σε όλους. Και τα δύο εκτιμούν την άμεση επικοινωνία, χωρίς ψέματα και χωρίς να λειαίνονται γωνίες. Έτσι επικοινωνούν μεταξύ τους. Λένε όσα σκέφτονται και εμπιστεύονται το ένα το άλλο απόλυτα. Δεν μαλώνουν, γιατί μπορούν να συζητήσουν τα πάντα με ηρεμία.

Λέων & Υδροχόος

Ο Λέων και ο Υδροχόος είναι το απόλυτο παράδειγμα του “τα ετερώνυμα έλκονται”. Με κάποιο τρόπο ισορροπούν ο ένας τον άλλο. Τυπικά, οι πολλές διαφορές δημιουργούν αντιπαραθέσεις, αλλά ο Λέων έχει αυτή την τάση να τραβάει τον Υδροχόο προς τα κάτω, να τον προσγειώνει. Να βγάζει μια διαφορετική πτυχή του στην επιφάνεια. Από την άλλη, ο Λέων έλκεται από τον Υδροχόο επειδή τον θαυμάζει για τον δυνατό του χαρακτήρα. Όταν είναι σε σχέση αγαπιούνται πολύ. Διαχειρίζονται τις μικρές τους διαφωνίες με ψυχραιμία.

Ζυγός & Δίδυμοι

Αυτοί οι δύο έχουν τόσο έντονη πνευματική σύνδεση, που μπορεί να οδηγήσει σε έλξη και έρωτα. Βρίσκονται στο ίδιο πνευματικό επίπεδο, και αυτό τους επιτρέπει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο, με μια σχεδόν μεταφυσική έννοια. Η σύνδεση του Ζυγού με την Αφροδίτη δίνει στη σχέση τους ζεστασιά και πάθος και ο Δίδυμος με την περιέργειά του κρατάει τη σχέση τους φρέσκια και συναρπαστική.

Σκορπιός & Ταύρος

Οι σχέση τους χαρακτηρίζεται από απόλυτη ισορροπία. Ο Ταύρος ιντριγκάρεται από τον μυστηριώδη Σκορπιό και νιώθει την ανάγκη να δει τι κρύβει μέσα του. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, έχει τον τρόπο να το καταφέρνει αυτό, δίνοντάς του τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεται. Από την άλλη, το πάθος του Σκορπιού μπορεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ανάγκες του Ταύρου και να τον κάνει να νιώθει ποθητός. Γιατί να μαλώσουν όταν μπορούν να κάνουν σεξ;

Ιχθύς & Αιγόκερως

Αυτό το ζευγάρι εκ πρώτης όψεως δε βγάζει και πολύ νόημα. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα εξαιρετικό και ήρεμο duo. Ο Αιγόκερως βοηθά το ονειροπόλο ψαράκι να προσγειωθεί. Εκείνο από την άλλη βοηθά τον Αιγόκερω να καταλάβει ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή από τη δουλειά, τους στόχους και τις φιλοδοξίες. Του δίνει νέες προοπτικές. Βρίσκουν πάντα σημεία στα οποία συμφωνούν και το “ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε” είναι αγαπημένη φράση τους.

Featured image: Studio Firma/Stocksy