Οι περισσότεροι την ξέρουμε μέσα από την γνωστή διαφήμιση που υποδύθηκε την “Ελενίτσα”. Πέραν όμως από την κοπέλα που βλέπουμε στη διαφήμιση, η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία πολύ γλυκιά γυναίκα που σε εκπλήσσει με τις ικανότητές της και φυσικά σε εντυπωσιάζει με την ομορφιά της! Ήπιαμε τσάι, φάγαμε Cake και φυσικά μιλήσαμε για τα μυστικά ομορφιάς της.

Με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;

Αυτή η περίοδος είναι μία από τις πιο δημιουργικές και παραγωγικές της ζωής μου. Κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα. Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, υποψήφια διδάκτορας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στην παρούσα φάση εργάζομαι σε μία πολυεθνική εταιρεία στο τομέα της Διαχείρισης Δεδομένων. Αυτή είναι η βασική μου απασχόληση και είναι κάτι το οποίο με γεμίζει αφού από μικρό παιδί φανταζόμουν τον εαυτό μου να κάνει καριέρα και να εξελίσσεται σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον.

FL5A1421 (Custom)

Πως προέκυψαν οι διαφημίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό; Ήταν κάτι που το κυνήγησες ή ήρθε από μόνο του;

Ως φοιτήτρια ξεκίνησα τις διαφημίσεις, περισσότερο παρακινούμενη από το περιβάλλον μου (φίλους, γνωστούς κτλ.) και προσωπικά για να βγάζω κάποια έξτρα χρήματα. Τελικά ήταν ένας τομέας ο οποίος εξελίχθηκε καλά για εμένα, αφού μου παρουσιάστηκαν αρκετές και καλές δουλειές κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Αρχικά δεν με ενδιέφερε τόσο όλο αυτό, αλλά στην πορεία έβλεπα πως μάθαινα πολλά πράγματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ενασχόλησης μου με αυτό το χώρο. Όπως το πως πολύ μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουν στην πράξη τα marketing projects τους ή το ότι γνώριζα πολύ αξιόλογα άτομα από τα οποία μάθαινα πολλά και βέβαια με κέρδισε ως ένας λαμπερός και πολύ ενδιαφέρον χώρος. Εφάρμοζα και λίγο τις ερασιτεχνικές υποκριτικές μου ορέξεις και έτσι ήταν και είναι κάτι το οποίο ευχαριστιέμαι να κάνω περιστασιακά.

Αν το κυνήγησα… Σίγουρα μου πήγε καλά και από μόνο του, αλλά ως φοιτήτρια με τον ελεύθερο χρόνο που τότε είχα φρόντιζα να εμφανίζομαι στα castings που μου πρότειναν και να παρουσιάζω έναν καλό εαυτό.

FL5A1462 (Custom)

Από ποια ηλικία και μετά άρχισες να ασχολείσαι και να ενημερώνεσαι για την ομορφιά, τις τάσεις της και τα προϊόντα της;

Δεν είμαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας που από μόνη μου ενδιαφέρομαι, ασχολούμαι και ενημερώνομαι για την ομορφιά, τις τάσεις και τα προϊόντα της. Βασικός μου πληροφοριοδότης σε όλα αυτά είναι η μαμά μου, η οποία αγαπά πάρα πολύ αυτόν τον τομέα και όχι μόνο με ενημερώνει αλλά εξοπλίζει και εμένα και την αδερφή μου με ό,τι απαραίτητο μπορεί να χρειαστούμε από προϊόντα ομορφιάς. Με μαλώνει όταν δε βάζω κρέμες και όταν δεν προσέχω μάλιστα. Οπότε δεν ψάχνω σε αυτόν το τομέα, τα έχω όλα έτοιμα.

Πως θα χαρακτήριζες το στιλ σου;

Μάλλον χαμαιλέοντα… Μου αρέσει να αλλάζω στυλ ανάλογα τις περιστάσεις και τις ορέξεις μου και να δοκιμάζω νέα looks. Περνάω ακόμα και ολόκληρες διαφορετικές περιόδους που ακολουθώ το ίδιο στυλ. Και μετά βαριέμαι και αλλάζω απότομα. Οπότε το στυλ μου ακολουθεί και το χαρακτήρα μου, ο οποίος θέλει συνεχώς να μαθαίνει και να δοκιμάζει νέα πράγματα.

Ποια είναι η ρουτίνα περιποίησής σου; Κάνεις κάτι ιδιαίτερο;

Ρουτίνα συγκεκριμένη δεν έχω. Απαράβατος κανόνας μου είναι ο σωστός καθαρισμός του προσώπου μου και μέχρι εκεί. Κρέμες ναι φοράω, όχι όμως καθημερινά όπως θα έπρεπε, επειδή το ξεχνάω. Βάφομαι πολύ ελαφρά καθημερινά και το μόνο ίσως που μου αρέσει να κάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι να ενυδατώνω τα χείλη μου με ένα λιποζάν, κραγιόν ή κάποιο lip balm.

FL5A1405 (Custom)

Πες μου μία αλλαγή που θα ήθελες να κάνεις αλλά δεν έχεις τολμήσει ακόμα.     

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πειραματιστώ με το χρώμα των μαλλιών μου, μιας και ποτέ δεν τα έχω βάψει, αλλά πάντα διστάζω αφού έχω πια τόσο συνηθίσει το φυσικό μου. Τελικά πιστεύω ότι θα το πάρω απόφαση αφού ασπρίσουν τα μαλλιά μου πρώτα.

Μέσα στην τσάντα σου κουβαλάς καλλυντικά; Κι αν ναι γιατί τα συγκεκριμένα;

Πάντα έχω ένα κραγιόν ή κάτι για τα χείλη μου. Και τίποτα άλλο σχετικό με καλλυντικά. Τα μάτια μου δεν τα βάφω ποτέ στην καθημερινή μου ζωή παρά μόνο το βράδυ στις εξόδους μου. Πιστεύω πως το έντονο βάψιμο κουράζει το πρόσωπο όταν έχουμε μία έντονη καθημερινότητα. Καλλυντικά θα έχει η τσάντα μου μόνο εάν πρόκειται να κάνω μία έξοδο ακριβώς μετά τη δουλειά μου.

FL5A1455 (Custom)

Συνήθως πως επιλέγεις να βαφτείς σε μία ειδική περίσταση;

Η ειδική περίσταση για μένα είναι το βάψιμο για έντονο βλέμμα. Δεν το κάνω στην καθημερινότητά μου αλλά το ευχαριστιέμαι που και που όταν βγαίνω ή όταν θέλω να κάνω κάποια εμφάνιση. Τα smokey eyes είναι για μένα η επιλογή για εντυπωσιακό βάψιμο.

Καινούρια σχέδια έχεις για τους επόμενους μήνες;

Οι επόμενοι μήνες μου θα εξελιχθούν και θα κυλήσουν πιστεύω παρόμοια με τους τωρινούς. Με πολλά δημιουργικά project, νέες γνώσεις, κέφι και όρεξη. Επαγγελματικά μιλώντας, στοίχημα για μένα είναι η προσωπική εξέλιξη, πρόοδος και επιτυχία σε όσα έχω ήδη αναλάβει αφού είναι ήδη πολλά και διαφορετικά.

Προσωπικό μου σχέδιο είναι ένα ταξίδι με την κολλητή μου εκτός Ελλάδος για να γεμίσω μπαταρίες και εμπειρίες κάπου μες στο καλοκαίρι και έπειτα καλοκαιρινές διακοπές στα Χανιά που μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να επισκεφτώ.

Φωτογραφίες: Fudu

Βοηθός φωτογράφου: Ιωάννα Μαντζουράνη

Ευχαριστούμε θερμά το Cake στην Κηφισιά για την φιλοξενία

Επιμέλεια: Λίνα Πετράκη

FL5A1405 (Custom)

FL5A1374 (Custom) FL5A1455 (Custom) FL5A1411 (Custom)