Η εταιρία KAIBOSH συστήθηκε στο κοινό ως το ‘παιδί’ της FLO, γνωστής Νορβηγικής εταιρίας οπτικών, ζωής 50 χρόνων. Έχοντας στο ιστορικό της μερικές από τις πιο καινοτόμες και trend-setting  δημιουργίες, για διάσημους Σκανδιναβικούς οίκους και καταστήματα οπτικών, αποφάσισε πως τελικά τα γυαλιά θα πρέπει να είναι λιγότερο ακριβά και περισσότερο διασκεδαστικά.

shop_front_blue_copy

Αυτό το πολυμήχανο παρακλάδι της εταιρίας είναι, ότι αναζητά κάποιος ο οποίος, νοιάζεται για την γκαρνταρόμπα του μα θέλει αυτό το ‘κάτι’ παραπάνω από εκείνο που βλέπει στις κεντρικές βιτρίνες. Η ιδεολογία του brand χτίζεται γύρω από την πεποίθηση πως ο καθένας από εμάς αξίζει παραπάνω από ένα απλό ζευγάρι γυαλιά. Αξίζει κάτι το οποίο  συμπληρώνει και ομορφαίνει την εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα μας.

Οι δημιουργοί εμπνέονται από υφές, τάσεις του καιρού, το χρώμα της θάλασσας και οτιδήποτε άλλο του κινεί την περιέργεια και το ενδιαφέρον. Όπως λέει και το μότο τους ‘Η έμπνευση μπορεί να προέρχεται από κοντά μα και από κάπου μακριά μας’.  

shop_back_blue_1

Κάπως έτσι λοιπόν εμπνεύστηκαν και τα γυαλιά με 2 πλευρές, σε συνεργασία με την επώνυμη brand HAiΚ. Πρωτότυπα σχέδια και χρώματα στολίζουν τους φακούς που προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο, με μία έξτρα ιδιότητα. Οι μεταλλικοί βραχίονες μπορούν και αλλάζουν φορά. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να φορέσεις να γυαλιά σου και από την ‘καλή’ μα και από την ‘ανάποδη’. Πορτοκαλί, με μπορντό ή ακόμη γαλάζιο με λευκό λεοπάρ, είναι μόνο μερικοί από τους μαγευτικούς συνδυασμούς.  Τετράγωνα, Vamp, Lennon και τα σχήματα συνεχίζουν να ποικίλουν.

shop_bfront_peach

shop_back_peach_1

Πλέον η KAIBOSH δίνει την ευκαιρία στους αγοραστές, άντρες και γυναίκες, να εμπλουτίσουν την εικόνα τους με ποιοτικά, πρωτότυπα και πάνω απ’ όλα προσιτά γυαλιά ηλίου.

Μπορείς να τα δεις μα και να κάνεις ένα μοναδικό ζευγάρι δικό σου εδώ:  http://www.kaibosh.com/