Είσαι σίγουρη ότι χρησιμοποιείς σωστά το Dry Shampoo;

Είσαι σίγουρη ότι χρησιμοποιείς σωστά το dry shampoo;

Πριν λίγες μέρες ήταν η παγκόσμια ημέρα Dry Shampoo (ναι υπάρχει!) και προσπαθήσαμε να σκεφτούμε πώς ήταν η ζωή μας πριν το ανακαλύψουμε! Με μία απλή κίνηση, με ένα απλό ψέκασμα, όλα έγιναν τόσο πιο εύκολα… Ειδικά τα κορίτσια με πιο λιπαρά μαλλιά που αναγκάζονταν να λούζονται κάθε μέρα, καταλαβαίνουν ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε.

Η ερώτηση που έχουμε να σου κάνουμε είναι μία: είσαι σίγουρη πως το χρησιμοποιείς σωστά; Πράγματι, το ξηρό σαμπουάν είναι ό,τι καλύτερο για εκείνα τα πρωινά που ε.. δεν είχες υπολογίσει και πολύ σωστά τις αντοχές των μαλλιών σου το προηγούμενο βράδυ! Σκέφτηκες ποτέ, αν θα μπορούσες να το χρησιμοποιείς ακόμη πιο σωστά;

Η απάντηση είναι ό,τι πιο απλό μπορούσες να φανταστείς. Απλά προσπάθησε να χρησιμοποιείς το αγαπημένο σου dry shampoo το βράδυ πριν κοιμηθείς και όχι το πρωί, λίγο πριν τρέξεις να προλάβεις το μετρό των 8:45. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις όχι μόνο τον χρόνο να το κάνεις σωστά, αλλά θα δώσεις και στο προϊόν την ώρα που χρειάζεται για να δράσει όπως πρέπει και να απορροφήσει τη λιπαρότητα από τις ρίζες. Το αποτέλεσμα θα είναι να ξυπνήσεις με ανάλαφρα μαλλιά, σχεδόν σαν φρεσκολουσμένα, χωρίς λευκά σημάδια!

Μπορεί να το ήξερες αυτό το μυστικό, μπορεί να το ακούς τώρα πρώτη φορά, όποια και αν είναι απάντηση, το μόνο σίγουρο είναι πως για εμάς τα έκανε όλα πολύ πιο εύκολα!

featured image:keywordsuggest.org
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.