Ήξερες ότι το χάλκινο χρώμα μαλλιών είναι “είδος ύπο εξαφάνιση”; Μόλις το 2% του συνολικού πληθυσμού γεννηθήκαν έχοντας φυσικά χάλκινα μαλλιά. Είναι πράγματι μία εντυπωσιακή απόχρωση που δεν συναντάς συχνά καθημερινά.

Mην πτοείσαι αν δεν είσαι εκ γενετής ginger girl γιατί αυτή την περίοδος που διανύουμε είναι πολύ πιθανόν να γίνεις και να εντυπωσιάσεις. Αν το νέο χάλκινο look της Kendall Jenner, της Yris Palmer και της Jennie Kim σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα ραντεβού σε κάποι@ color expert.

Μάθε τα πάντα για το χάλκινο χρώμα από τη colour expert Lorena M. Valdes

Είναι ίσως η πιο πολυπόθητη απόχρωση του καλοκαιριού. Μπορείς να ανανεώσεις το hair look σου επιλέγοντας αυτή την απόχρωση που ανήκει στη χρωματική παλέτα των κόκκινων χρωμάτων, προσδίδοντας έτσι μία ανεπαίσθητη αλλά πολύ fresh αλλαγή. Σύμφωνα με δηλώσεις της color expert Lorena M. Valdes στο Glamour.co.uk η χάλκινη απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για κάποια που επιθυμεί ένα φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών της. Ο λόγος που μιμείται τόσο πολύ τις φυσικές αποχρώσεις είναι ότι εμπεριέχει μεγάλη ποσότητα καφέ χρώματος.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Αν είσαι μελαχρινή τότε σύμφωνα με τη Lorena μία χάλκινη απόχρωση είναι μία εξαιρετική επιλογή που θα ταιριάζει αρμονικά με το χρώμα της επιδερμίδας σου. Επομένως, θα λέγαμε ότι ταιριάζει αρκετά σε γυναίκες με θερμό τόνο επιδερμίδας. Αν ωστόσο το δέρμα της επιδερμίδας σου είναι πιο ψυχρό, τότε μην απογοητεύεσαι καθόλου. Υπάρχει για κάθε τόνο επιδερμίδας η αντίστοιχη απόχρωση χάλκινου. Για τις πιο σταρένιες επιδερμίδας υπάρχει η εξής καθοδήγηση: Επίλεξε την απόχρωση με το λιγότερο κόκκινο αλλά περισσότερο κίτρινο και χρυσό τόνο. Πες ναι στη μέθοδο balayage. Είναι μία τεχνική με την οποία θα αποκτήσεις φυσικό αποτέλεσμα και είναι η κατάλληλη μέθοδος για να πειραματιστείς και να δεις αν τελικά σου ταιριάζει ή όχι.

Ώρα για λίγη έμπνευση 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by YRIS PALMER (@yrispalmer)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame)