Τα βλέπουμε πλέον στις πιο δημοφιλείς εμφανίσεις και ομολογούμε πως όλες τα έχουμε ζηλέψει. Φυσικά και αναφερόμαστε στο πιο στιλάτο hairstyle της εποχής και αυτό δεν είναι άλλο από το wet look. Είναι το χτένισμα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, είτε έχεις κοντά είτε πολύ μακριά. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το look που μπορείς να προσδιορίσεις καλύτερα απ’όλα, αποφασίζοντας εσύ η ίδια για τον όγκο που θα δώσεις στα μαλλιά σου, τονίζοντας τον καθρέφτη της εμφάνισης σου: το πρόσωπό σου.

Ας δούμε 3 απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το wet look:

  • Χτένισε τα μαλλιά σου ανάποδα με μια βούρτσα. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις τη βάση του χτενίσματος, δηλαδή τον αρχικό όγκο που χρειάζεσαι για να στηρίξεις το look σου. Έπειτα φόρμαρε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι ώστε να κάνεις τον όγκο ακόμα πιο σταθερό. Ξεκίνα από τα κάτω μαλλιά, που βρίσκονται πάνω απ τον αυχένα, ώστε να «χτίσεις» σιγά σιγά το look. Κατά τη διάρκεια του χτενίσματος δώσε βάση στο να βουρτσίζεις τα μαλλιά προς τα πίσω και τοποθέτησε τα πίσω από τα αυτιά.
  • Τέλος πρόσθεσε μια ικανή ποσότητα gel και εστίασε κυρίως στη ρίζα.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα όπως η Bella και η Gigi Hadid αλλά και άλλες celebrities (βλ. Kim Kardashian) έχουν τολμήσει πολλές φορές το wet look. Εμείς σου έχουμε τα κορυφαία wet looks της εποχής και σου προτείνουμε να τα δοκιμάσεις για να λάμψεις κι εσύ. Είναι το κατάλληλο look για να αναδείξεις το λαμπερό σου πρόσωπο!