Τo brand δημιουργήθηκε και εδρεύει στο Dallas από δύο αδερφές με αγάπη για τη μόδα και τη ζαχαροπλαστική. Στο site τους μπορείς να παραγγείλεις macarons με ξεχωριστό design, αγνά υλικά και χωρίς γλουτένη. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πραγματικά ιδιαίτερα σχέδια και με ξεχωριστή αισθητική, που θα έκαναν και τον πιο λιχούδη να τα θαυμάσει πριν τα καταβροχθίσει. Επιβάλλεται να το συμπεριλάβεις στα σχέδια σου αν επισκεφτείς τις ΗΠΑ.

Το instagram account τους αποτελεί ένα πραγματικό άγνωστο σε πολλούς θησαυρό με αναρτήσεις που θα σου δώσουν έμπνευση σε στυλ και αισθητική ανοίγοντας σου την όρεξη με αναρτήσεις από τα πιο stylish macarons.

we-the-birds-4

Η Natalie είναι αυτή που παρασκευάζει τα γλυκίσματα, εξελίσσοντας τη τέχνη των macaron με το να πειραματίζεται με πιο ιδιαίτερα υλικά και συνδυασμούς που δεν θα φανταζόσουν. Η ίδια δηλώνει πως είναι ο τρόπος της να εκφράζεται δημιουργικά και η παραγωγή αυτού του γαλλικού γλυκίσματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το μοιραστεί με τον κόσμο.

Η Sarah είναι ο creative director του εγχειρήματος καθώς ενορχηστρώνει όλη τη στρατηγική της επιχείρησης. Ένωσε την εμπειρία της στο χώρο της μόδας, της φωτογραφίας και της γραφιστικής με τις δυνατότητες της Natalie στη ζαχαροπλαστική, για να δημιουργηθούν αυτά τα ιδιαίτερα macarons σχεδιασμένα στο χέρι. Η εταιρία μπορεί να αναλαμβάνει παραγγελίες μόνο στη περιοχή του Dallas σκοπεύοντας όμως να επεκταθεί και εμείς ελπίζουμε να φτάσει έως εδώ.

Μέχρι τότε μπορείς να αφήσεις το style τους να σε εμπνεύσει με επιρροές από parisian chic μεταφρασμένο σε πιο αμερικάνικα δεδομένα. Πολλές φωτογραφίσεις τους θα σου θυμίσουν editorial περιοδικού. Δημιουργούν μια βάση από κλασσικά χρώματα όπως επίσης και πολλά denim χωρίς να φοβούνται να τα συνδυάσουν με έντονα χρώματα. Δίνουν πολύ συχνά και μεγάλη βάση στα αξεσουάρ που πλαισιώνουν το look τους.

instagram.com/we.the.birds/  |wethebirds.com/