Βρήκαμε τις συνήθειες που σαμποτάρουν τη σχέση σου

Βρήκαμε τις συνήθειες που σαμποτάρουν τη σχέση σου

Υπάρχουν μερικές μικρές συνήθειες που μπορούν να σαμποτάρουν τη σχέση σου. Και αυτό είναι γεγονός. Τις περισσότερες φορές δε φταίει ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα καταλήγει να είναι ολέθριο. Αυτό που πρέπει πάντα να θυμόμαστε είναι πως για να κρατήσει μια σχέση και για να είναι υγιής πρέπει να προσέχουμε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Το ξέρω, είναι δύσκολο. Παρόλα αυτά αν προσπαθήσεις να σταματήσεις τις μικρές σου συνήθειες που θα διαβάσεις παρακάτω, τότε θα δεις πως με τον καιρό όλα θα αλλάξουν.

#1 Μένετε μέσα συνέχεια

Πολλά ζευγάρια μετά από αρκετό καιρό που βρίσκονται σε μια σχέση, καταλήγουν να προτιμούν την άνεση του καναπέ τους από κάθε άλλη δραστηριότητα. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό, αρκεί να μην παραγίνεται. Είναι προφανές ότι τα αγαπημένα σου date nights δε θα είναι τόσο συχνά όσο στην αρχή αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν!

#2 Δεν εκφράζεις τις σκέψεις σου

Είναι λάθος να πιστεύεις πως με το να κρατάς αυτά που σε ενοχλούν για τον εαυτό σου, κρατάς σε καλό επίπεδο τη σχέση σου. Αν αυτό σου φαίνεται δύσκολο, τότε για αρχή ξεκίνησε με απλές αναφορές και απέφυγε τις μεγάλες συζητήσεις. Φυσικά το πως θα συνεχίσεις να πορεύεσαι εξαρτάται από την αντίδραση του καλού σου.

#3 Μειώνετε το σεξ

Ναι, το ξέρω. Δε γίνεται σε μια μακροχρόνια σχέση το σεξ να έχει το πάθος αλλά και την ένταση που είχε στην αρχή. Παρόλα αυτά όταν αρχίζετε να ψάχνετε περισσότερες δικαιολογίες και να αποφεύγετε οποιαδήποτε ερωτική επαφή τότε κάτι πάει λάθος. Μην ξεχνάς πως η διαφορά μιας ερωτικής από μια φιλική σχέση είναι ακριβώς αυτό το κομμάτι.

#4 Παραλείπετε τις βασικές ημερομηνίες

Μπορεί να μην είστε φαν των επετείων. Για την ακρίβεια ούτε εγώ είμαι. Αλλά παρόλα αυτά, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ξεχνάμε τη μέρα από την οποία ξεκινήσατε να είστε μαζί ή κάποιες άλλες σημαντικές ημερομηνίες για εσάς. Στην τελική, είναι κάτι που σας ενώνει.

#5 Δεν εκφράζεστε

Επειδή πιθανότατα το άλλο σου μισό δεν είναι μάγος, χρειάζεται να του λες αυτά που σκέφτεσαι. Τα όνειρά σου, τις προσδοκίες σου ή ότι άλλο σε απασχολεί. Υπάρχει κάποιος λόγος που τον επέλεξες εξ αρχής και για αυτό το λόγο πρέπει να τον εμπιστεύεσαι.

Δες ακόμη: Τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας τελείωσε

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.