Αν χώρισες εσύ, ο τίτλος τα λέει όλα. Ταινία, παγωτό, κρασί, χαρτομάντιλα. Αν χώρισε μια φίλη ή ένας φίλος σου πάρε τα προηγούμενα συν μια πίτσα και πήγαινε να τον/την βρεις. Έχεις μόνο το ίδιο απόγευμα του χωρισμού για να κάνεις τα εξής με τη συγκεκριμένη σειρά: Χωρίζεις, Κλαις, Βλέπεις ταινίες, Τρως, Πίνεις, Κλαις, Σκίζεις φωτογραφίες και Κοιμάσαι. Γιατί μπορεί το κρασί και τα κλάμματα να μη σου απαλύνουν τον πόνο αλλά σίγουρα ένας Joseph Gordon-Levitt μπορεί. 

500 Days Of Summer

giphy-1 Είμαστε όλοι JGL, ελπίζοντας πως όταν γνωρίζουμε το σωστό πρόσωπο η ζωή μπορεί να μετατραπεί σε Disney μιούζικαλ. Όλοι είμαστε JGL κάθε φορά που κάνουμε deal με έναν χωρισμό σπάζοντας 8-10 πιάτα. Οι Προσδοκίες VS Πραγματικότητα είναι αυτό ακριβώς που συμβαίνει στη ζωή και σου θυμίζει πόσο λάθος μπορεί να είναι τα πράγματα αλλά στο τέλος της ταινίας έχεις όλο τον χρόνο να το πάρεις απόφαση πως ένας χωρισμός μπορεί να φέρει το happy ending μιας ταινίας.

Forgetting Sarah Marshall

Δεν εύχομαι σε κανέναν τον χωρισμό που είχε ο Jason Segal, δηλαδή να σε χωρίσουν ενώ είσαι γυμνός. Η ταινία αφορά τον τύπο που ταξιδεύει στη Xαβάη προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό του. Σ αυτή τη διαδικασία αποδέχεται το γεγονός ότι συχνά οι προηγούμενες σχέσεις μας κρατούν πίσω. Αυτό είναι και ένα καλό μάθημα που πρέπει να πάρουμε.

 Οne Day

Aφού πέρασαν μαζί τη βραδιά της αποφοίτησης ο Ντέξτερ και η Εμ συμφωνούν να συναντιούνται κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία για να βλέπουν πως πάνε με τη ζωή τους. Κάθε χρόνο κάνουν ένα βήμα. Ή προς τα πίσω ή μπρος τα εμπρός. Και πάντα χάνουν χρόνο.
giphy-2

What if?

Ο Γουάλας ο οποίος βασανίζεται από διάφορες αποτυχημένες σχέσεις, γνωρίζει τη Tσάντρι, η οποία ζει με τον φίλο της. Μαζί, ανακαλύπτουν τι σημαίνει αν ο καλύτερος σου φίλος είναι και η αγάπη της ζωής σου.
tumblr_ncg5lflcpx1smi5c7o1_500

Celeste and Jesse Forever

Αυτό που προτείνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε έναν χωρισμό είναι ”να γίνουμε φίλοι”. Αυτή η ταινία υποστηρίζει ότι πολύ συχνά η καλύτερη λύση για ένα ζευγάρι που χωρίζει είναι να μείνει απλά χωρισμένο.

Love & Other Drugs

O Tζέιμι και η Μάγκι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να ζήσουν τον έρωτά τους μέσα από δυσκολίες όπως ότι η ίδια πάσχει από Πάρκινσον. Σ αυτή τη ταινία θα δεις το πιο ωραίο σπίτι που έχεις δει σε ταινία.

giphy-3