Η “Village Kids” είναι έτοιμη για να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους με ιδιαίτερες ανέσεις. Με χωρητικότητα 45 ατόμων με πολύχρωμα πουφ αλλά και με μια τεράστια τσουλήθρα το μόνο σίγουρο, είναι πως τα παιδιά θα ξετρελαθούν.

 

Όμως το πιο σημαντικό από όλα είναι, πως η τιμή του εισιτηρίου δεν αλλάζει. Οι γονείς, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση θα μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους για τις προβολές όλων των νέων ταινιών. Φυσικά, μέχρι να αρχίσει η προβολή, οι νεαροί σινεφίλ μπορούν να παίζουν και να απολαμβάνουν την πολύχρωμη τσουλήθρα-κάστρο. Τα αναπαυτικά πουφ-καθίσματα κάνουν χωρίς αμφιβολία αυτή την εμπειρία πραγματικά ασυναγώνιστη. 

image001  

Οι προβολές ταινιών θα γίνονται καθημερινά από τις 3 μέχρι τις 9. Όταν βέβαια είναι διαθέσιμες ταινίες για λίγο μεγαλύτερα παιδιά, οι ώρες προβολών θα επεκτείνονται ( κάπου εκεί έχουμε την ευκαιρία να πάμε και εμείς). 

 

Η αίθουσα διατίθεται επίσης τα Σαββατοκύριακα για παιδικά πάρτι μέχρι τις 3 το μεσημέρι με μια πλούσια βιβλιοθήκη ταινιών στη διάθεση των γονιών και των παιδιών για να επιλέξουν. Πολύ παιχνίδι, ποπ κόρν, και ταινίες. Τι καλύτερο; Φυσικά η ζήτηση είναι μεγάλη γι’αυτό αν σκοπεύεις να την κλείσεις, πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά νωρίς. 

 

Αυτή η νέα εμπειρία είναι ήδη διαθέσιμη και περιμένει μικρούς και μεγάλους για να την εξερευνήσουν. Εμείς πήγαμε, είδαμε και τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Enjoy!

VILLAGE 11 Cinemas @ Mediterranean Cosmos | ιεύθυνση: 11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, 54001