Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μια συνεργασία-έκπληξη θα κάνει την εμφάνισή της στο fashion show της Victoria’s Secret. Η προηγούμενη συνεργασία του αγαπημένου lingerie brand ήταν με τον οίκο Balmain σε μια collection που αφορούσε και το catwalk και τα καταστήματα. Αυτή τη φορά, η Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τη Mary Katrantzou για το show που θα πραγματοποιήσει αργότερα μέσα στο 2018, στη Νέα Υόρκη.

Η επερχόμενη collection θα δεν θα είναι τόσο edgy όσο η προηγούμενη. Μετά τα αδιαμφισβήτητα sexy και -υπερβολικά- embellished designs του Olivier Rousteing, οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν κάτι πιο ρομαντικό και playful από την Katrantzou. Η “Βασίλισσα των Prints”, η δική μας Mary Katrantzou, γιόρτασε τη 10η χρονιά λειτουργίας του brand της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Όλα όσα δημιουργεί Victoria’s Secret αφορούν μια γυναίκα που νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της και δυναμική — και επίσης διασκεδάζει με αυτά που φοράει“, είπε η Katrantzou στη συνέντευξη τύπου. “Αυτή η συνεργασία θα είναι τολμηρή, fun και παιχνιδιάρικη“.

Όπως ακριβώς έγινε και με τη Balmain, η συλλογή της Katrantzou collection θα πρασουσιαστεί κατά τη διάρκεια του fashion show, και επιλεγμένα looks θα προωθηθούν αργότερα σε καταστήματα, καθώς και online.


featured image: Vogue