Αναζωογονητικά, φιλικά προς το περιβάλλον και νόστιμα, αυτά τα insta-friendly φαγητά μας εισάγουν στον κόσμο του vegan. Γνώρισε τους λογαριασμούς που θα σε εμπνεύσουν και θα σε κάνουν να θέλεις να τα δοκιμάσεις τώρα!

https://www.instagram.com/p/B4wbQa-gT-O/

Two Raw Sisters

Οι δύο αδερφές από το Christchurch η Rosa και η Margo είναι αποφασισμένες να μας αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα λαχανικά. Μέσα από διάφορα workshops, ομιλίες, catering και e-books, οι Raw sisters είναι εδώ για να μας αποδείξουν πως τα plant-based φαγητά μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέροντα και νόστιμα.

https://www.instagram.com/p/B0uCwS2HpWe/

The Curious Avocado

Η δεκαεφτά χρονών, Ella, γνωστή και ως The Curious Avocado έχει ένα από τα πιο πολύχρωμα insta accounts που έχεις δει. Η Ella χρησιμοποιεί κλασικές συνταγές για να εμπνεύσει τους ακόλουθους της να πειραματιστούν με το φαγητό. Δεν θα χρειαστούν παρά μόνο λίγες εικόνες για να πειστείς. 

https://www.instagram.com/p/B4n3XurJkzj/

Georgie Moore

Η Georgie Moore μέσα από τα αναζωογονητικά bowls της, τα οποία πολλές φορές περιέχουν βρώμη μας προσφέρουν υγεία και ευχαρίστηση ταυτόχρονα. Στον λογαριασμό της μπορείς να βρεις επίσης υγιεινά γλυκά και vegan μπισκότα. 

https://www.instagram.com/p/B3EjUOZB7HL/

Mamta Govind

Ο λογαριασμός της Mamta τραβάει κατευθείαν το ενδιαφέρον του χρήστη καθώς  κεκάκια, donuts και cupcakes είναι μερικά από τα γλυκά που θα βρεις και θα σε εντυπωσιάσουν κατευθείαν. Όλα φρέσκο ψημένα και διαθέσιμα να τα βρεις σε περιορισμένα σημεία πώλησης στο Dunedin. 

https://www.instagram.com/p/B4YU6WxpVUr/

The nourishing Baker

Τo nourishing baker της Sharna McElligott είναι ο λογαριασμός του vegan cafe «the Nourished Eatery». Απόλαυσε την καθημερινή σου «δόση φαγητού» σκρολάροντας ανάμεσα στα πολυάριθμα vegan γλυκά που μπορείς να βρεις. 

Featured image: MyDomaine