Ένα shoe brand δίνει την απάντηση σε όσους ανησυχούν για τα απρόβλεπτα της ζωής

Και μαζί με αυτό και τη νέα συλλογή της Vans, UltraRange EXO που δημιουργήθηκε για να αντέχει κάθε περιπέτεια

Σε κάθε είδους εμπειρία, μερικές φορές τα πράγματα πάνε στραβά, και τότε ξεκινά η αληθινή περιπέτεια, που απαιτεί την πιο αξιόπιστη στήριξη. Κάτι που λίγο πολύ όλοι μας γνωρίζουμε. Έχοντας αυτό κατά νου, η Vans δημιούργησε και παρουσιάζει το νέο μοντέλο UltraRange EXO, ένα παπούτσι που όχι μόνο θα ανταποκριθεί στο ταξίδι αλλά θα προσφέρει άνεση, ακόμη και στις πιο άβολες καταστάσεις.

"Δε μπορείς να προγραμματίσεις τα απρόβλεπτα, αλλά μπορείς να είσαι έτοιμος γι' αυτά!", είναι η φιλοσοφία της Vans για τη νέα συλλογή UltraRange EXO και αυτή η στάση μας ενθουσίασε.

Η τελευταία εξελιγμένη τεχνολογία της Vans go-anywhere UltraRange, είναι η UltraRange EXO, μια ολική αναβάθμιση σχεδιασμού, που προσφέρει παρατεταμένη άνεση, αυξημένη ανθεκτικότητα και αξιόπιστη πρόσφυση. Για να αναδείξει την συλλογή, ο φωτογράφος Matthew Correia ακολούθησε μερικούς δημιουργικούς εκφραστές -όπως τον εικαστικό John Zabawa, τη μουσικό Lee-Ann Curren, τον εικαστικό Upendo και τη φωτογράφο Jennifer Bin- στους δρόμους της Λισαβόνας και της Τζακάρτα, καταγράφοντας τις απρόβλεπτες στιγμές τους.

Αυτή τη σεζόν, το πάνω μέρος του παπουτσιού, εμπνευσμένο απ’ το Old Skool, και ενισχυμένο με κατασκευή RapidWeld, δίνει τη δυνατότητα αναπνοής του ποδιού και με τη μορφοποίηση στο σημείο της φτέρνας, παρέχει αντιολίσθιση. Η επανασχεδιασμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ (co-molded and die-cut), με ανάγλυφο το χαρακτηριστικό μοτίβο waffle στον πάτο, έχει δημιουργηθεί για τη μέγιστη δυνατή προστασία, πρόσφυση και ανθεκτικότητα, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και την άνεση ενός ελαφριού υποδήματος.

Ταυτόχρονα, η ολοκαίνουργια ενδιάμεση σόλα UltraCush Lite σε όλο το μήκος του παπουτσιού, συνδυάζει την άνεση ελάχιστου βάρους με την πλήρη υποστήριξη. Το ελαστικό υλικό στα δάχτυλα και το μπροστινό μέρος του παπουτσιού, έχουν αναβαθμιστεί για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή, χωρίς να μεταβάλλεται το σχεδιαστικό DNA της Vans.

Με εξαιρετική πρόσφυση, ανθεκτική κατασκευή και προσφέροντας άνεση όλη την ημέρα, το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Vans, UltraRange EXO αποτελεί το καλύτερο παπούτσι για τους surfers που είναι μονίμως σε κίνηση.

Η συλλογή Vans UltraRange EXO θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans. Στο Vans The Mall Athens, στο Vans Gold-en Hall, στο Vans Athens Metro Mall. Στο official corner της Vans στο Attica City Link, στο Vans Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Στο Vans Nicosia Mall στην Κύπρο και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.