Δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή ομοιότητα της Vanessa Paradis με τη μοναχοκόρη της, Lilly-Rose Depp, αλλά περισσότερο η κοινή πορεία  τους και οι όμοιες επιλογές που έκαναν κατά τη διάρκεια της καριέρας της η μια και της ανερχόμενης καριέρας της η άλλη.

Chanel Muses

Τόσο η Paradis όσο και η Depp διατηρούν στενή σχέση με τον Karl Lagerfeld. Η Paradis διατέλεσε πρέσβειρα του γαλλικού οίκου μόδας το 1991 και η 16χρονη Depp ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της κερδίζοντας τον τίτλο της ambassador του οίκου το Σεπτέμβριο του 2015. Και οι δυο κατέχουν μια σταθερή θέση στην πρώτη σειρά σε κάθε σόου του Karl και όπως είναι φυσικό, οι περισσότερες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί φέρουν την υπογραφή της Chanel.

1020-custom

Campaign Stars

Ως πρέσβειρες της Chanel  έχουν πρωταγωνιστήσει και οι δυο σε ομώνυμες καμπάνιες. Η Vanessa Paradis έγινε για πρώτη φορά –μετά ακολούθησαν και άλλες- το πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμα της Coco όταν ήταν μόλις 18. Η πρώτη καμπάνια της Lilly-Rose για τη Chanel  έγινε τον περσινό Σεπτέμβριο και αφορούσε τη σειρά οπτικών ‘Pearl’, ενώ τη φετινή χρoνιά λανσάρει το άρωμα Chanel No.5 L’ Eau.

1020-1-custom

Catwalk Cameos

Παρά το γεγονός ότι καμία από τις δυο δεν έχει κάνει καριέρα αποκλειστικά στο χώρο του μόντελινγκ, αξιοσημείωτο είναι όμως πως τόσο η μαμά όσο και η κόρη έχουν κάνει ‘θορυβώδεις’ guest εμφανίσεις πάνω στις πασαρέλες. Η Vanessa Paradis εμφανίστηκε στο σόου του Jean-Charles de Castelbajac το φθινόπωρο του 1989 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού φορώντας ένα Snoopy παλτό που είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για την ίδια. Η νεαρή Depp έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, φυσικά για χάρη της Chanel, τον Ιούλιο του 2015. Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνισή της για το μεγάλο οίκο.

1020-2-custom

Lights, Camera, Action

Μητέρα και κόρη έχουν κάνει το πέρασμά τους και από τη μεγάλη οθόνη ‘ η Paradis μάλιστα μπήκε στη βιομηχανία του κινηματογράφου σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία. Το 1990 τιμήθηκε με το βραβείο Cesar με τον τίτλο της ‘’Πολλά Υποσχόμενης Νέας Ηθοποιού’’ για τη συμμετοχή της στη γαλλική ταινία ‘’Noce Blanche’’. Ομοίως και η Depp έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 2014, όταν εμφανίστηκε στην καναδικής παραγωγής ταινία, ‘’Tusk’’. Έπειτα συνέχισε ως Isadora Duncan στο ‘’La Danseue’’ αλλά και στο ‘’Planetarium’’ παίζοντας δίπλα στη Natalie Portman.

1020-4-custom

Cover Girls

Τόσο η Paradis όσο και η Depp έχουν κοσμήσει με την παρουσία τους το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Η Vanessa εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε έντυπη μορφή  το 1991, ενώ η Lilly-Rose  θα βρίσκεται στο βρετανικό εξώφυλλο τον φετινό Δεκέμβριο.

1020-5-custom