Έχουμε παρατηρήσει ότι αυτή τη σεζόν οι μαργαρίτες έχουν τραβήξει τα βλέμματα, καθώς υπάρχουν παντού. Από το Instagram μέχρι και τα outfits στις εβδομάδες μόδας, οι μαργαρίτες αποτελούν τη νέα τάση στο floral. Εξάλλου, τα λουλούδια αποτελούν και το must μοτίβο της άνοιξης και είναι και εκείνο που βλέπουμε κάθε χρόνο να αποκτά διαφορετικές παραλλαγές.

Φέτος λοιπόν, η μόδα θέλει μαργαρίτες.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia (@julieborawska) στις

Η πρώτη μας επαφή με τη “μανία” της μαργαρίτας ήταν στο streetstyle, όπου και παρατηρήσαμε σύνολα -κυρίως φορέματα- με το συγκεκριμένο print. Βέβαια, η κατάσταση του lockdown σταμάτησε όλες τις εκδηλώσεις μόδας, κι έτσι πηγή έμπνευσης αποτελούσε το Instagram και τα online περιοδικά.

Η αλήθεια είναι πως το να φορέσεις ένα κομμάτι, είτε αυτό είναι φόρεμα, είτε φούστα είτε T-shirt, με daisy print, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Με άλλα λόγια, του συμπεριφέρεσαι όπως ακριβώς θα συμπεριφερόσουν σε ένα οποιοδήποτε floral: με μονοχρωμία για minimal αποτέλεσμα, colour blocking ή mix & match για τις πιο τολμηρές.

Αν πάλι δεν είσαι και πολύ του floral και έχεις αρχίσει να πειραματίζεσαι μόλις πρόσφατα, η λύση είναι μία: τόλμησε! Έτσι κι αλλιώς, η μαργαρίτα είναι από τη φύση της ένα σχετικά απλό λουλούδι, με αποτέλεσμα και τα κομμάτια που τη συμπεριλαμβάνουν να κινούνται σε αυτόν τον άξονα.

Για να αναδείξεις ένα κομμάτι με το συγκεκριμένο μοτίβο, δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με κάτι απλό, όπως ένα τζιν -στην περίπτωση που μιλάμε για κάποιο τοπ ή πουκάμισο-. Τα πράγματα δεν αλλάζουν και πολύ σε περίπτωση που αναφερόμαστε σε κάποιο φόρεμα ή φούστα. H πιο safe επιλογή συμπεριλαμβάνει βασικούς συνδυασμούς, όπως τα sneakers, οι μικρές τσάντες ή οι belt-bags, και τα λαμπερά κοσμήματα. Παρόλα αυτά, πάντα υπάρχει περιθώριο πειραματισμούς. Έτσι, μπορείς να αναδείξεις το σύνολό σου προσθέτοντας λεπτομέρειες με έντονο χρώμα ή σε παστέλ αποχρώσεις. Ή ακόμα και ένα δεύτερο μοτίβο σε συνδυασμό με εκείνο της μαργαρίτας.

Παρακάτω μπορείς να βρεις ιδέες για floral κομμάτια:

Zara Daisy Dress

Topshop Daisy Dress

Kitri Dress

Eywasouls Malibu Dress

 

PCPClothing