Και εκεί που λέγαμε τι θα κάνουμε με αυτά τα μαλλιά μας ανοιξιάτικα, που ούτε το απόλυτο καλοκαιρινό wavy look μπορούμε να υποστηρίξουμε, καθώς δεν είναι και η «εποχή του», αλλά ούτε ένας απλός κότσος είναι αυτός που θα μας αντιπροσώπευε αυτήν την εποχή, ήρθε το turban ή τουρμπάνι ή κορδέλα με περίτεχνο κόμπο να μας σώσει. Και πως μπορεί να μας σώσει;

Λοιπόν το turban φοριέται είτε έχετε κάτω τα μαλλιά σας, ίσια ή σπαστά, είτε με κότσο ή αλογοουρά. Όπως και να τα έχετε φορώντας το αποκτάτε αυτόματα στιλ. Συγκεκριμένα ολόκληρο το outfit σας έχει μια πιο boho και ethnic προσέγγιση. Ας δούμε λοιπόν τους καλύτερους τρόπους για να φορέσετε και να συνδυάσετε το turban.

#1 Classic

1

Για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτός είναι ο πιο κλασσικός τρόπος να φορέσεις ένα turban. Καλύπτει ένα σχετικά μικρό μέρος του κεφαλιού και καταλήγει σε ένα μικρό κουμπάκι μπροστά. Η Eva Longoria ξέρει πώς να το υποστηρίζει, ολοκληρώνοντας άψογα το ethnic στιλ της.

#2 All over

2

Κρατήστε το κλασσικό στιλ φορεσιάς του turban αλλά αυτήν τη φορά τυλίξτε το σε έναν κότσο μαζί με τα μαλλιά σας. Και ναι είναι το αγαπημένο μου!

#3 Στο πλάι

3

Ξεφύγετε από το πιο κλασσικό και κάντε τον κόμπο στο πλάι.

#4 Make it big

4

Θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα? Χρησιμοποιήστε ένα μεγαλύτερο φουλάρι και δημιουργήστε έναν έντονο κόμπο στο μπροστινό μέρος του προσώπου σας.

#5 Make it Bigger

5

Ίσως ο κόμπος δεν σας φαίνετε αρκετά εντυπωσιακός, για αυτόν το λόγο μπορείτε να τον μετατρέψετε σε έναν huge φιόγκο.

#6 Σαν πλεξούδα

6

Δώστε μια πιο ρομαντική διάθεση στο στιλ σας μετατρέποντας το φουλάρι σας σε turban –πλεξούδα.

#7 Ολικό καμουφλάζ

7

Καλύψτε όλα τα μαλλιά σας με το turban. Μπορείτε να αφήσετε 2-3 τσουλουφάκια να ξεπηδούν από τα πλαϊνά ή ακόμα καλύτερα αν έχετε αφέλειες αφήστε τες έξω.

#8 Ο φιόγκος πίσω

8

Κρατήστε τον κόμπο μπροστά, αλλά μην κρύψετε το τελείωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, αντιθέτως τονίστε το κάνοντας ένα mini φιόγκο.

#9 Holder

9

Μα δεν είναι σαν να κρατάει ψιλά τα μαλλιά σας; Πως; Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά και καλύψτε την με το φουλάρι του turban.

#10 Κάντο όπως ο Aladdin

10

Το δύσκολο σας το αφήσαμε για το τέλος. Δημιουργήστε «φουφούλες» στο τουρμπάνι σας προς όλες τις κατευθύνσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό για αυτό συνδυάστε το με ίσια μαλλιά κατά προτίμηση.

%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf-2