Από τη στιγμή που η Apple TV+ προστέθηκε στη λίστα της streaming σκηνής, έχει προβάλει κάποια από τα πιο φρέσκα shows που έχουμε παρακολουθήσει. Η νέα της σειρά, Trying, αποτελεί μια -κάπως δραματική- κομεντί που θα μιλήσει στις καρδιές αρκετών γυναικών εκεί έξω.

Η σειρά ακολουθεί τη Nikki και τον Jason, ένα ζευγάρι που προσπαθεί να συλλάβει το πρώτο του παιδί και αντιμετωπίζει δυσκολίες

Στο Trying, τη Nikki υποδύεται η Esther Smith. Η Nikki είναι μια γυναίκα γύρω στα 30 που πολύ πρόσφατα ανακάλυψε πως εκείνο και ο σύντροφός της δε μπορούν να συλλάβουν. Μετά το αρχικό απόλυτα λογικό heartbreak, αποφασίζει να υιοθετήσει. Έτσι, στη σειρά την παρακολουθούμε να ακολουθεί αυτό το νέο μονοπάτι που θα την οδηγήσει στη μητρότητα, όσο εκείνη προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια τάξη στο ενδιάμεσο.

Τελικά, θα αποκτήσουν παιδί η Nikki και ο Jason;

Αυτό είναι το ερώτημα που προκαλείται σε οποιονδήποτε διαβάζει τη σύνοψη της σειράς ή παρακολουθεί το trailer. Η Nikki και ο Jason διαχειρίζονται στη ζωή τους δυσλειτουργικούς φίλους, εκκεντρικές οικογένειες και χαοτικές ζωές. Οι τελευταίες τους κάνουν να νιώθουν ακόμα πιο μακρινό τον ρόλο της μητέρας και του πατέρα. Κάπως έτσι το ερώτημα καταλήγει αν η επιτροπή για τις υιοθεσίες θα κρίνει πως είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς. Τη στιγμή μάλιστα που και οι ίδιοι αμφισβητούν τους εαυτούς τους.

featured image: Stylist