Τα skinny jeans – ένα απόλυτα θηλυκό κομμάτι που μπορεί να απογειωθεί με ψηλοτάκουνες γόβες αλλά και με φλατ παπούτσια – αποτελούν το κομμάτι-κλειδί για κάθε σου εμφάνιση. Φέτος η Άνοιξη αναδεικνύει αυτό το κομμάτι με έντονα πανωφόρια, αέρινα φορέματα και εντυπωσιακά παπούτσια και απογειώνει το street style σου. Παρακάτω θα πάρεις ιδέες για το πώς να εντάξεις τα skinny jeans στα outfit σου μέσα στη καρδία της Άνοιξης.

Breezy Dresses

Image: styledumonde
Image: styledumonde

Τα αέρινα φορέματα συνδυάζονται αρμονικά με skinny jeans & booties. Η μόδα θέλει το πουά να έρχεται στη κορυφή για τη φετινή χρονιά οπότε προτίμησε ένα αντίστοιχο φόρεμα συνδυασμένο με φωτεινά μποτάκια. STYLING TIP: Για πανωφόρι προτίμησε ένα blazer ή ένα leather jacket.

Bright Colours

Image: styledumonde
Image: styledumonde

Ένα έντονο χρώμα συνδυασμένο με φλατ μπαλαρίνες & ανοιχτόχρωμα jeans θα σου δώσουν στυλ εύκολα. Επίλεξε μια τσάντα με αλυσίδα και κάνε το look σου να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Athleisure

Image: collage vintage
Image: collage vintage

Για τις πιο χαλαρές εμφανίσεις, συνδύασε ένα ζευγάρι αθλητικά με το skinny jean σου και προτίμησε πανωφόρια σε έντονα χρώματα.

Orange Tones

Image: vogue
Image: vogue

Τα skinny jeans ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα. Φέτος όμως η μόδα θέλει λίγο χρώμα και το πορτοκαλί ανήκει στα χρώματα της Άνοιξης για τη φετινή σεζόν. Επίλεξε παπούτσια σε αυτό το χρώμα και ανέδειξε τα πόδια σου.

featured image: elleuk.com