Εάν τα ρούχα σου δεν χωράνε πια στη ντουλάπα ή είσαι σε ακόμη πιο δύσκολη θέση και δεν έχεις καν ντουλάπα, μην απογοητεύεσαι.  Με λίγη δημιουργικότητα, και με αρκετή βοήθεια από το Instagram και το Pinterest, είναι εύκολο να βρεις λύσεις για την αποθήκευση των ρούχων και των αξεσουάρ σου. Έτσι η κρεβατοκάμαρά σου θα είναι πάντα οργανωμένη και τα ρούχα σου θα σταματήσουν να στοιβάζονται σε καρέκλες, ή ακόμα χειρότερα, στο πάτωμα.

Εδώ θα δεις τις πιο προσιτές και ταυτόχρονα έξυπνες λύσεις.

Ράγα ρούχων

Μια ράγα ρούχων ποτέ δεν είναι βαρετή. Είτε θέλεις να τοποθετήσεις σε αυτή τα αγαπημένα σου κομμάτια είτε αυτά που φοράς πιο συχνά, είναι η καλύτερη επιλογή για το υπνοδωμάτιό σου.

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Εάν η κρεβατοκάμαρά σου δεν διαθέτει τον χώρο που θα ήθελες, ένα κρεβάτι με χώρο αποθήκευσης μπορεί να είναι η τέλεια λύση. Σε αυτόν τον χώρο μπορείς να αποθηκεύσεις από κλινοσκεπάσματα μέχρι ρούχα άλλης σεζόν.

Κρεμάστρα πόρτας

Κράτα τα παπούτσια της κάθε σεζόν ή διάφορα αξεσουάρ όπως φουλάρια, μακριά από το πάτωμα με ένα πρακτικό κρεμαστό ράφι παπουτσιών. Ένα χρήσιμο tip: τοποθέτησε μέσα στα παπούτσια ένα μικρό σακουλάκι με λεβάντα. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα.

Καλάθια

Τα καλάθια, ειδικά τα ψάθινα, είναι μια τέλεια ιδέα εάν σου αρέσει ο οργανωμένος και καλαίσθητος χώρος. Εκεί μπορείς να έχεις όλα αυτά μικρά αντικείμενα που δημιουργούν χάος στο σπίτι ή ρούχα και παπούτσια που δεν χωράνε πουθενά αλλού. Ιδανικά διάλεξε καλάθια με καπάκι για να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια πως κανείς δεν θα δεις τι έχουν μέσα.

featured photo: @armisan