Στην Αμερική είχαν το Super Bowl  κι εμείς κυνηγούσαμε τον Μάη στα λιβάδια. Ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να κυκλοφορήσει το teaser της τρίτης σεζόν του The Handmaid’s Tale κι εμείς να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα.

Το βασικό θέμα που προμηνύεται σε αυτό το βίντεο είναι μια επικείμενη επανάσταση. Η June συνεχίζει να πηγαίνει ενάντια στην πατριαρχία που κυριαρχεί, απλά αυτή τη φορά λίγο πιο οργανωμένα. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν έφτασε πολύ κοντά στην απελευθέρωση της αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη. Προφανώς γιατί ήξερε ότι το έργο της εκεί δεν έχει τελειώσει και κάποιος πρέπει να μείνει εκεί να πολεμήσει στο Gilead. Ντυμένη πλέον ως “Martha”, φαίνεται να έχει ενταχθεί στην ομάδα τους και να τις χρησιμοποιήσει ως βοηθούς γι’αυτό που επιχειρεί να κάνει.

Η June φαίνεται αποφασισμένη να αλλάξει τα πράγματα και σίγουρα χρειάζεται ισχυρούς συμμάχους για να το κάνει. Μια από αυτούς είναι και η έως τώρα εχθρός της, η Serena Waterford. Εκείνη ήδη φάνηκε να είναι με το μέρος της ήδη από το τέλος του δεύτερου κύκλου. Έχοντας, λοιπόν, στο πλευρό της λίγους αλλά σημαντικούς ανθρώπους θα ξεκινήσει ένα κίνημα που πρόκειται να αλλάξει την ιστορία του Gilead, αλλά και το Gilead ολόκληρο.

Μέσα από το τρέιλερ βλέπουμε επίσης το ισχυρό δέσιμο που έχει ακόμα με την οικογένεια της. Είναι φανερό πως όσα κάνει, τα κάνει για να βρεθεί ξανά κοντά τους. Όχι μόνο εκείνη αλλά κι όλες οι υπόλοιπες που αναγκάστηκαν με τη βία να φύγουν μακριά. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μέχρι τις 5 Ιουνίου για να ξεκινήσει η μάχη. Άλλο ένα καλοκαίρι που το Hulu θα κάνει το binging μεσημεριανή “ιεροτελεστία” όπως φαίνεται. Blessed be the fight, λοιπόν, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει.

https://www.youtube.com/watch?v=RcTvQx1Wot0

Δες ακόμα:

Βρήκαμε όλα τα τραγούδια που έχεις Shazam-άρει στη 2η σεζόν του Handmaid’s Tale

Featured Image: elitedaily.com