Μόλις πριν 9 ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Stranger Things. Εσένα που πέρασες ένα ολόκληρο φθινόπωρο και θα βαδίζεις προς χειμώνα βλέποντας μόνο επαναλήψεις, σε καταλαβαίνουμε. Μπορείς να τσιρίξεις άφοβα και να κάνεις και κανα δυο τούμπες έτσι για το καλό. Βέβαια, δε ξέρω κατά πόσο το γεγονός ότι τα επεισόδια είναι μόλις οχτώ είναι ευχάριστο, αλλά ας δείξουμε κατανόηση.

Μόνο 52 δευτερόλεπτα αποφάσισαν να μας δώσουν οι παραγωγοί της σειράς αυτή τη φορά. Το περίεργο είναι ότι δεν μας δίνουν κανένα στιγμιότυπο ή hint για την πλοκή και τους χαρακτήρες. Αντιθέτως το teaser είναι ξεκάθαρα για τους τίτλους των 8 επεισοδίων που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2019.

io9.gizmodo.com

In the summer of 1985, the adventure continues…

Έχουμε και λέμε: “Suzie Do You Copy?,” “The Mall Rats,” “The Case of the Missing Lifeguard,” “The Sauna Test,” “The Source,” “The Birthday,” “The Bite,” και “The Battle of Starcourt.” Προμηνύονται γενέθλια, δαγκώματα, σάουνες και ειλικρινά δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Στο τελευταίο επεισόδιο δε, έχουμε και μάχη – ελπίζουμε χωρίς θύματα.

Δεν ξέρουμε και πολλά για αλλαγές στη σειρά, οι παραγωγοί ξέρουν καλά να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Ξέρουμε, όμως, μια νέα τοποθεσία που θα φιγουράρει σε αυτό τον κύκλο, το Starcourt Mall, όπως επίσης και την είσοδο της Maya Hawke στο καστ. Για όλα τα υπόλοιπα, αρκεί να κάνεις υπομονή μερικούς μήνες ακόμη. Και μέχρι τότε, τους προηγούμενους κύκλους στο repeat, εννοείται!

Δες ακόμα:
Η τρίτη σεζόν Stranger Things έχει τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας

featured image: teenvogue.com