Με αφορμή την κυκλοφορία της makeup σειράς της, η Jeanna Damas μας μιλά για τη ρουτίνα ομορφιάς της και μας δίνει μια γεύση από τον Παριζιάνικο αέρα που τόσο θέλουμε να αποκτήσουμε. Η προφορά της είναι μαγευτική, το αξεπέραστο και σικ στυλ της αντιπροσωπεύει τέλεια την ουσία της σύγχρονης Παριζιάνας, ενώ τα μαλλιά της ανανεώνονται με μικρές αλλά εμφανείς αλλαγές που τις ταιριάζουν υπέροχα.

byrdie.co.uk

Δες παρακάτω τι προτείνει για το δικό της κούρεμα, και εμπνεύσου από τα it girls που κάνουν το ίδιο.

Η Jeanne κάνει δύο βασικά πράγματα στα μαλλιά της. Πρώτον, λούζεται κάθε μέρα! Παραδέχεται πως γνωρίζει πως δεν είναι το καλύτερο, όμως επιμένει πως αυτό δίνει λάμψη, όγκο και φρεσκάδα στην τρίχα της. Το δεύτερο πράγμα που κάνει είναι να μην χρησιμοποιεί συσκευές θερμότητας. Αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά, και έχει ως σύμμαχο κάποιο serum ή λάδι που δυναμώνει την τρίχα. Χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά. Το οποίο απλώνει από τη μέση έως τις άκρες.

vogue.fr
whowhatwear.com

Τώρα τελευταία έχει επίσης κοντύνει αρκετά το μήκος, κάτι που διευκολύνει σημαντικά το καθημερινό της styling και της επιτρέπει να εξοικονομεί πολύ χρόνο. Αφέλειες και ένα μικρό φυλλάρισμα δίνουν όγκο και διάσταση στα κατά τα άλλα ίσια μαλλιά της. Από άποψη χρώματος, οι μαλακές μελί ανταύγειες της ζωγραφίζουν κολακευτικά το πρόσωπό της και φωτίζουν τα χαρακτηριστικά της. Αποτελώντας πηγή έμπνευσης για κάθε μελαχρινή που αγαπάει ένα μακρύ καρέ, αλλά δεν είναι σίγουρη για το πώς μπορεί να το φέρει στο σήμερα, χωρίς να μοιάζει με όλων των άλλων!

Δες ακόμα:
8 φορές που η Kate Hudson μας ενέπνευσε με τα hairstyles της
Katie Jane Hughes: πάρε μαθήματα από την πιο επιτυχημένη makeup artist στο Instagram
Πώς να φορέσεις eye gloss και glitter σαν party girl σύμφωνα με τη Violette

featured image: harpersbazaar.com