Το story είναι απλό: πέντε φίλοι επανασυνδέονται για να καταφέρουν να βγάλουν από τη μέση έναν άρχοντα ναρκωτικών από τη Νότια Αμερική. Αυτή η φαινομενικά απλή ιστορία κρύβει πολλά, όμως, καθώς οι πρωταγωνιστές μας με τις κινήσεις τους θα δημιουργήσουν μια αλυσίδα αόριστων και σοβαρών συνεπειών.

Ben Affleck, τον Oscar Isaac, Garrett Hedlund και Charlie Hunnam αποτελούν τη βάση του cast και εμείς πεθαίνουμε να τους δούμε στη νέα παραγωγή του Netflix, Triple Frontier. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, όμως σύμφωνα με το IMDb θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Χαβάη και παρόλο που δεν έχουμε στα χέρια μας πολλές πληροφορίες, οι ηθοποιοί της ταινίας δεν παραλείπουν να ανεβάζουν φωτογραφίες backstage στο Instagram και να μας ενθουσιάζουν.

New cameraman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben Affleck (@benaffleck) στις

Σε σκηνοθεσία του J.C Chandor, το Triple Frontier είναι μια περιπέτεια δράσης που κρύβει αρκετό δράμα. Η ταινία πέρασε πολλά εμπόδια μέχρι να φτάσει τελικά στη μεγάλη οθόνη, καθώς το 2010 είχε ανακοινωθεί η κυκλοφορία της με κεντρικό πρόσωπο τον Tom Hanks. Μια δεύτερη προσπάθεια έγινε το 2016 με τον Johnny Depp, ο οποίος τελικά δεν ανέλαβε ποτέ, ενώ ακολούθησαν ο Channing Tatum και ο Tom Hardy, οι οποίοι αποχώρησαν όταν έγιναν μεγάλες αλλαγές στο σενάριο. Στη συνέχεια η Netflix ανέλαβε την Paramount και τον περασμένο Ιούλιο οι συζητήσεις ξεκίνησαν ξανά, με τον Ben Affleck να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την παραγωγή. Η ταινία είναι πλέον γεγονός και εμείς περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στο επόμενο διάστημα.

Διάβασε επίσης: Ο δημιουργός του This Is Us επιστρέφει
featured image: blog.screenweek.it