Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο σκηνοθέτης της διάσημης σειράς This is Us επιστρέφει με μια ταινία που ήδη έχει προκαλέσει τις συζητήσεις.

Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν του This is Us, ο Dan Fogelman επανέρχεται δυναμικά με την ταινία Life Itself, η οποία πραγματεύεται το θέμα της αγάπης ξεφεύγοντας όμως από τα κλισέ. Σύμφωνα με τα στούντιο της Amazon, η ιστορία που ξετυλίγεται κατά τη διάρκεια της ταινίας, μπορεί να αναφέρεται στην αγάπη, αλλά ξεφεύγει από τα όρια του χώρου και του χρόνου, απλώνεται σε πολλές γενιές και δεκαετίες και επεκτείνεται από τη Νέα Υόρκη μέχρι την ισπανική ύπαιθρο. Φιλοξενώντας μεγάλα ονόματα όπως ο Oscar Isaac, o Antonio Banderas, o Samuel L. Jackson, Olivia Wilde και η Olivia Cooke, αυτή η ταινία μας συγκίνησε μόνο και μόνο από το πρώτο της trailer.

Οι ζωές των ανθρώπων μπλέκονται μεταξύ τους, εξαιτίας κάποιων τυχαίων φαινομενικά γεγονότων και ολόκληρη η ζωή τους ξαφνικά διαμορφώνεται εντελώς διαφορετικά. Ένα και μοναδικό γεγονός μπορεί να αλλάξει τα πάντα. H δεύτερη κινηματογραφική δουλειά, μεγάλου μήκους, του Fogelman αναμένεται επιτυχής και εμείς περιμένουμε με αγωνία να την δούμε καθώς ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας που σκηνοθέτησε ποτέ, κέρδισε χρυσή σφαίρα καλύτερου ηθοποιού έναντι του Al Pacino. Φυσικά η συνεισφορά του είναι μεγάλη και σε άλλες επιτυχίες του χώρου, όπως τα animation Cars και Tangled, το Guilt Trip και το Crazy, Stupid, Love, το οποίο έχουμε δε άπειρες φορές σε επανάληψη. Η συναισθηματική φόρτιση που μας προκαλεί αυτή η ταινία είναι κάπως διαφορετική, αφού ο ίδιος ο σκηνοθέτης πρόσθεσε πως πρόκειται για μια ιστορία που φωτογραφίζει τη ζωή όπως πραγματικά είναι, με όλα τα σκαμπανεβάσματα και τις συμπτώσεις που μπορεί να συμβούν.

Η ταινία κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου και εμείς περιμένουμε πώς και πώς να δούμε όλα τα μεγάλα ονόματα σε μια ιστορία πραγματικά εμπνευσμένη από τη ζωή.

featured image: Engadget