Μόδα είναι και γυρίζει λένε. Όσα αξεσουάρ κι αν αποχωριστείς φέτος το καλοκαίρι – θέλοντας ίσως να ακολουθήσεις τον μινιμαλισμό – τα γυαλιά ηλίου δεν είναι ένα από αυτά. Τα γυαλιά ηλίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι και της καθημερινότητας σου και της γκαρνταρόμπας σου. Φέτος βλέπουμε τα πιο κλασσικά σχέδια να κάνουν ένα twist και να ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα. Βλέπουμε όμως και σχέδια που προσφέρουν απρόσμενο κι εκκεντρικό στυλ. Εσύ τελικά τι θα διαλέξεις;

1. Καθρέφτης

Δεν έφυγαν ποτέ από την μόδα κι όποια γυναίκα κι αν ρωτήσεις θα έχει ένα ζευγάρι σε ένα συρτάρι. Είναι η κλασσική επιλογή για όλους εδώ και χρόνια, Πλέον όμως θα τα βρεις σε έντονα χρώματα για να ξεχωρίζουν από όσα ήδη ήξερες. Κι ακόμα καλύτερα αν συνδυάζονται και με ένα καλό print. Είναι τα γυαλιά ηλίου που συνδυάζουν δύο τάσεις σε ένα ζευγάρι. Τα συγκεκριμένα από την ισπανική εταιρεία Maltessa θα σε εκπλήξουν για την ποιότητα και το στυλ τους. Και πόσο μάλλον για το πόσο οικονομικά είναι σε σχέση με αυτά τα δύο.

2. Διάφανα

Αν υπάρχει ενα κατ’εξοχήν trend φέτος το καλοκαίρι στα γυαλιά ηλίου, αυτό είναι τα διάφανα. Κάποια σου θυμίσουν τα κλασσικά γυαλιά οράσεως ενώ άλλα θα σε εντυπωισάσουν με την ποικιλία στα σχέδια τους. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τα διάφανα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο αρκεί κανείς να βρει το σχήμα που του αρμόζει καλύτερα.

3. Cat-eye

Εκεί που νομίζαμε ότι τα cat-eye γυαλιά ηλίου θα μας εγκαταλείψουν φέτος και θα δώσουν την θέση τους σε κάποιο άλλο στυλ, είναι ακόμα εδώ και μας διαψεύδουν. Ίσως τα πιο εκκεντρικά και αυτά που κάνουν ξεκάθαρα την διαφορά. Τονίζουν τις γωνίες και το σχήμα του προσώπου σου και φέρνουν ένα στυλ από άλλες περασμένες δεκαετίες.

4. Κοκκάλινα

Άλλο ένα trend που δεν αφήσει ποτέ τα ίχνη του να καλύφθουν όσο προχωρά η μόδα. Αν κάτι αγαπάμε περισσότερο από τα γυαλιά ηλίου το καλοκαίρι, αυτό είναι το print ταρταρούγα. Πάντα διαχρονικό και ρετρό παράλληλα, δεν έπαψε ποτέ να είναι η πρώτη επιλογή σου όταν αποφασίζεις να αγοράσεις ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Για να μην πούμε πόσο άνετα και ανάλαφρα είναι για το πρόσωπο σου. Για άλλη μια φορά, η ισπανική εταιρεία Maltessa έχει αυτό ακριβώς που θες. Όπως ακριβώς το φαντάστηκες.

Featured Image: Instagram | @maltessaeyewear τηλ: 2108940873