Είναι επισήμως ο μήνας της Άνοιξης, ο μήνας της μόδας. Μετά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, η πρωτεύουσα του street style και του στιλ, το Μιλάνο ολοκλήρωσε τα shows αλλά και ξεχώρισε με όσα είδαμε έξω από αυτά.

Συνδυασμοί που προκαλούν μοντέρνα δημιουργική ασάφεια και εκκεντρικές δόσεις στυλ καταθέτουν όλες τις fashion influencers στη κορυφή. H μόδα στο Μιλάνο δεν είναι απλά συνηθισμένη αλλά μια φιλοσοφία που ξέρουν πολύ καλά πώς να την κρατούν και να τη θεωρούν την επιτομή της μόδας και του προσωπικού στυλ. Συγκρεντρώσαμε 4 looks και τα μαθήματα από αυτά, όπως τα κατέγραψε ο μοναδικός και ταλαντούχος φακός του Diego Zuko.

#ΔΟΣΗ ΠΑΣΤΕΛ

4 trends που ειδαμε στην εδβομαδα μοδας του Μιλανου Μια ολόσωμη φόρμα στις αποχρώσεις του παστέλ είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου αν θες να τιμήσεις τη μόδα όπως της αξίζει #goforit

#ANOIΞΙΑΤΙΚΟ PUFFER JACKET

4 trends που ειδαμε στην εδβομαδα μοδας του Μιλανου Όχι επειδή είναι Μαρτης θα βγάλουμε τα καλοκαιρινά μας, αλλά θα επιλέξεις ένα puffer σε διαφορετικές αποχρώσεις. Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας έντονα παπούτσια με crop flare jeans.

#ΡΙΓΕΣ, ΡΙΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

4 trends που ειδαμε στην εδβομαδα μοδας του Μιλανου Γίνεται να μπει η Άνοιξη και να μη τιμήσεις τη κλασσική Ρίγα? Από bell-sleeves, παντελόνια, crop tops, φορέματα μέχρι τσάντες και παπούτσια η ρίγα είναι MUST. Συμφωνείς?

#ΦΛΟΡΑΛ ADDICTS

4 trends που ειδαμε στην εδβομαδα μοδας του Μιλανου Eνα πράγμα είναι μόνο σίγουρο: Αν πας μέχρι το Μιλάνο 8/10 κορίτσια της μόδας τιμούν το φλοραλ όπως του αξίζει. Βαλε λίγο χρώμα στη καθημερινότητα σου και κάνε τη ντουλάπα σου το πιο μοντέρνο κήπο.

CIAO!