Η φροντίδα του εαυτού μας είναι πολύτιμη. Είναι μια μικρή «ιεροτελεστία», η οποία έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική μας υγεία.

Η εταιρεία Treat Me Well, έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο και τις καθημερινές ανάγκες του, επιθυμεί μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία χαρακτηρίζονται για την ανώτερη ποιότητά τους, να προωθήσει τον όρο «συνειδητοποιημένη ατομική φροντίδα». Η Treat Me Well, αποσκοπεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα ιδανικό Home Spa Experience. Οι εξειδικευμένες σειρές των προϊόντων της, είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να απευθύνονται σε κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά. Πάμε να τη γνωρίσουμε μαζί.

Πώς προέκυψε η ιδέα για την Treat Me Well;

Η ιστορία μας ξεκινάει χρόνια πριν, το 1954 συγκεκριμένα, όταν ο παππούς της οικογένειας Ψάρρα μετά την μετανάστευσή τους από τη Μικρά Ασία, ίδρυσε στη Λήμνο μια εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία φυσικών σπόγγων. Τα επόμενα χρόνια ξεκινά και η παραγωγή 100% βιοδιασπώμενων συνθετικών σπόγγων, με κύρια δραστηριότητα την εξαγωγή. Εμείς λοιπόν, ως η τελευταία γενιά, αποφασίσαμε πως αυτή η αμιγώς ελληνική εταιρεία πρέπει να συστηθεί και στην ελληνική αγορά. Έτσι δημιουργήσαμε την Treat Me Well.

Ποιος είναι ο στόχος και το όραμά σας; Επιθυμείτε μέσα από τη σειρά των προϊόντων σας, να μυήσετε τους καταναλωτές στην αξία της προσωπικής περιποίησης και στο self-awareness;

Μέσα από την ονομασία μας και μόνο, καταλαβαίνει κανείς τι αξία έχει για εμάς η αγάπη προς τον εαυτό μας και ο τρόπος που το δείχνουμε στο σώμα μας. Προσπαθούμε πάντα να προωθούμε την επιθυμία για συνειδητοποιημένη ατομική φροντίδα και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε την επιθυμία αυτή. Ο όρος self-awareness συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει μια «treat me well» φιλοσοφία στο κομμάτι της προσωπικής φροντίδας.

Τι μπορεί να βρει κάνεις στο eshop σας; Ποια είναι η γκάμα των προϊόντων σας;

Τα προϊόντα μας συνθέτουν μια ολοκληρωμένη προσωπική περιποίηση στο μπάνιο. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σφουγγάρια για όλη την οικογένεια, προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου σχεδιασμένα ειδικά για τη γυναίκα, και το μοναδικό και καθαρά αντρικό σφουγγάρι της αγοράς. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την γκάμα μας τα φίνα φυσικά σφουγγάρια θαλάσσης και η λούφα. Υπάρχει τέλος και μια ειδική κατηγορία boxes, όπου εκεί βρίσκει κανείς τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων treat me well, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δεδομένης στιγμής στη ζωή του.

Τι πιστεύετε ότι σας κάνει να ξεχωρίζετε;

Είμαστε μια πελατοκεντρική εταιρεία με σημείο αναφοράς το άτομο. Γι΄ αυτόν τον λόγο, η σειρά των προϊόντων μας χαρακτηρίζεται από ανώτερη ποιότητα, εργονομικό σχεδιασμό και εξελιγμένο design. Τα προϊόντα μας αποτελούνται από φυσικά υλικά, τα σαπούνια μας έχουν ως βάση το ελαιόλαδο, τα συνθετικά μας σφουγγάρια έχουν υδρόφιλη ιδιότητα αλλά παραμένουν 100% βιοδιασπώμενα, και όλες μας οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες και 100% φιλικές προς το περιβάλλον.

Η ατομική φροντίδα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Εσείς, πιστεύτε ότι οι καταναλωτές εν έτει 2021, αφιερώνουν χρόνο για τη φροντίδα τους/ γνωρίζουν την αξία της προσωπικής περιποίησης;

Η ατομική μας φροντίδα είναι κάτι που συχνά ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι και πόσο ευεργετική μπορεί να γίνει για το σώμα μας. Τα τελευταία χρόνια οι ρυθμοί όλων μας έχουν αλλάξει κι ίσως, άθελά μας πολλές φορές, να παραμελούμε να δώσουμε στο σώμα μας τη φροντίδα που του αξίζει. Ειδικά τα 2 τελευταία έτη, ήταν για εμάς μια ευκαιρία να θυμίσουμε στον κόσμο πόσο σημαντική είναι η προσωπική περιποίηση και ο ποιοτικός χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας. Για τους παραπάνω λόγους, πάντα θυμίζουμε την αγαπημένη μας φράση «Treasure your body».

Ποιες είναι οι ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή; Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ικανοποιήσετε αυτές τις ανάγκες και να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον για την «ιδανική» προσωπική φροντίδα;

Οι ανάγκες όλων μας έχουν σαφώς αλλάξει και αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Ενώ υπάρχει πληθώρα μέσων σχετικά με την ενημέρωση και την έρευνα αγοράς, έχει παρατηρηθεί ότι λείπει το συναίσθημα από τον σύγχρονο καταναλωτή. Εμείς είμαστε εδώ για να θυμίζουμε πως η αγορά των σωστών προϊόντων, και για το σωστό σκοπό, μπορεί να μας ξυπνήσει συναισθήματα που έχουμε ξεχάσει μέσα στον καταναλωτισμό.

Ποια είναι η στάση σας ως προς τη βιωσιμότητα; Με ποιο τρόπο προσπαθείτε μέσα από την Treat Me Well, να συνεισφέρετε στην προστασία του περιβάλλοντος;

Για εμάς η βιωσιμότητα των προϊόντων και των συσκευασιών μας δεν ήταν τόσο επιλογή αλλά μονόδρομος. Η εταιρεία μας προσπαθεί να ακολουθεί τη φιλοσοφία της επανάχρησης συσκευασιών, έχουμε μόνο φυσικά προϊόντα ή συνθετικά 100% βιοδιασπώμενα, και μέσα από τα κανάλια μας πάντα προωθούμε την περιβαλλοντική ευσυνειδησία.

Τι οφέλη μπορεί να επιφέρει η καθημερινή προσωπική περιποίηση; Η φροντίδα του εαυτού μας μπορεί να επηρεάσει και τον εσωτερικό μας κόσμο;

Η προσωπική περιποίηση μπορεί ναι είναι κάτι απλό και γρήγορο ή να γίνει μια μικρή ιεροτελεστία. Ό,τι και να επιλέξουμε, το σίγουρο είναι ότι θα μας γεμίσει με αίσθημα χαράς, ευεξίας και ικανοποίησης, θα μας γεμίσει ενέργεια ενώ ταυτόχρονα μας ξεκουράζει. Το σώμα μας κάνει τόσα πολλά για εμάς κι εμείς είμαστε εδώ για να του το ανταποδώσουμε δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να δημιουργήσει ένα home spa και να καταλάβει την αξία του self love.

Ποια είναι να σχέδια σας για το μέλλον; Υπάρχει κάποια ιδέα που θα θέλατε να υλοποιήσετε;

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε πριν χρόνια στη Λήμνο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη δραστηριότητά μας σε αυτό το νησί και να γίνουμε η πρώτη ελληνική εταιρεία που θα μυήσει τους καταναλωτές σε μια self- awareness φιλοσοφία. Έχοντας αυτό ως άξονα, εμπλουτίζουμε την γκάμα μας με προϊόντα που θα ολοκληρώσουν την προσωπική περιποίηση στο μπάνιο.

Τι συμβουλή θα δίνατε στους καταναλωτές σχετικά με την προσωπική φροντίδα;

Το μότο της εταιρείας μας είναι «Treasure your body. Love your bathtime stories». Εάν καταφέρουμε να πείσουμε έστω και ένα άτομο να αφιερώσει δύο λεπτά παραπάνω στην προσωπική του φροντίδα, για εμάς θα είναι επιτυχία.

E-shop | Instagram | Facebook