Η τάση του tortoiseshell επανήλθε από τα 90s με αξεσουάρ για τα μαλλιά, αλλά πλέον έχει φτάσει και στο μανικιούρ μας. Οι επιλογές είναι πολλές και οι πιο τολμηρές fan το έχουν ήδη δοκιμάσει.

Παρακάτω θα βρεις ιδέες για το πως μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις το tortoiseshell στα νύχια σου.

Tortoiseshell σε όλα τα νύχια

Το αποτέλεσμα δε θα είναι διακριτικό, αλλά σίγουρα με το κατάλληλο στιλ μπορείς να το υποστηρίξεις. Μην ξεχνάς πως το σχήμα αλλά και το μάκρος των νυχιών σου θα παίξει ρόλο. Αναλόγως με το πόσο μακριά είναι τα νύχια σου και πόσο μεγάλη η βάση σου, τόσο πιο έντονα θα φαίνεται και το σχέδιο που έχεις κάνει. 

Συνδυασμός με σκούρα χρώματα

Εάν το να έχεις το tortoiseshell σχέδιο σε όλα τα νύχια σου φαίνεται too much, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να το συνδυάσεις με άλλα χρώματα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν βάση χρώματα όπως το μαύρο, το σκούρο πράσινο, το καφέ, το γκρι και να κάνεις το σχέδιο μόνο σε ένα ή δύο νύχια στο κάθε χέρι. Αυτή είναι σίγουρα μία πιο safe επιλογή. 

https://www.instagram.com/p/B2wDWvkJ2mB/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/B3NKhOUJaP_/?utm_source=ig_web_copy_link

Συνδυασμός με ανοιχτά χρώματα

Εάν πάλι δεν προτιμάς τα σκούρα χρώματα στα νύχια σου μπορείς να κάνεις το συνδυασμό σου με ανοιχτά χρώματα. Μπορείς να κινηθείς στις αποχρώσεις του κίτρινου ή του μπεζ, αλλά να παίξεις ακόμα και με χρώματα όπως το φούξια ή το κόκκινο. 

Featured image: Refinery29