Οι παρακάτω fitness λογαριασμοί στο instagram θα σε κάνουν να αφήσεις στη μέση το κρουασάν. Εμπνέουν με τη διατροφή και το κάνουν να μοιάζει εύκολο.

@sjanaelise

Η Sjana είναι η Αυστραλή υποστηρίκτρια της yoga με τους 1,6 εκατομμύρια ακόλουθους. “Ψάχνω τον ήλιο, να είμαι ευτυχισμένη, κάνω γιόγκα, δίνω αγκαλιές, αγαπάω τον ωκεανό, με ενθουσιάζουν τα ταξίδια” γράφει στο blog της. 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJANA ELISE EARP (@sjanaelise) στις

@sarahticha

Η 24χρονη Sara λατρεύει να μοιράζει την αγάπη της για τη yoga μέσα από το #onandoffthemat αφού μέσα από αυτή τη φιλοσοφία είδε τη ζωή της να αλλάζει πολύ.
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Ticha #onandoffthemat (@sarahticha) στις

@kayla_itsines

 Προφανώς την ξέρεις. Η εγκυμονούσα -σήμερα- Κayla που έχει και ελληνικές ρίζες είναι συν-ιδρύτρια των 28λεπτων BBG Bikini Body Guides (BBG). Εμπνέει με τη διατροφή της, τις επιλογές της και το κάνει να μοιάζει εύκολο με την πειθαρχία.
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) στις

 @blogilates

Η Cassey Ho ζει στο Λος Άντζελες και είναι πιλάτες instructor. Στο account της μοιράζει έμπνευση για διατροφή, άσκηση, ομορφιά και όσα τις στέλνουν οι fans που την ακολοθούν και δοκιμάζουν τις προτάσεις της.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cassey Ho (@blogilates) στις

@nickipetroulaki_yoga_fit

Η ενασχόληση της με τη γυμναστική ξεκίνησε από πολύ μικρή σαν αθλήτρια στίβου. Ασχολείται με τη γιόγκα 11 χρόνια περίπου και η διαδρομή της ξεκίνησε συναντώντας την Eva Rouspol, μια σπουδαία δασκάλα που έχει θεραπευτεί από κινητικά προβλήματα μέσω των πρακτικών της γιόγκα. 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicki Petroulaki (@nickipetroulaki_yoga_fit) στις