Το ToolBox της Έλενας, της Μένης και του Τόλη είναι μια συμβουλευτική και εκπαιδευτική πλατφόρμα που έχει σκοπό να βοηθήσει όλους τους επαγγελματίες και μη, και να δώσει λύσεις και απαντήσεις σε κάθε τους πρόβλημα και απορία. Μια ομάδα με όρεξη και θέληση για αυτό που κάνει. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για αυτούς πριν ζητήσεις τη βοήθειά τους.

  1. Τι είναι το ToolBox; Το Toolbox είναι μια ομάδα τριών ανθρώπων, ο Τόλης, η Μένη και η Έλενα που σκοπό έχει να προσφέρει λύσεις σε θέματα οργάνωσης και προβολής της επιχείρησής σου. Αυτό συμβαίνει μέσα από άρθρα που θα βρεις στο blog μας, webinars τα οποία εμβαθύνουν σε ειδικά θέματα και live συναντήσεις όπως το Toolbox Conference το οποίο πραγματοποιείται στις 31 Οκτωβρίου.

Toolbox_Team_Elena_Tolis_Meni
  1. Σε ποιους απευθύνεται και τι τους προσφέρει; Απευθύνεται σε όποιον έχει ή θέλει να δημιουργήσει μια επιχείρηση, πολλές απορίες σχετικά με το πώς να την “τρέξει” σωστά και δεν έχει το budget να προσλάβει επαγγελματίες να ασχοληθούν με κάθε τομέα ξεχωριστά. Εκεί ερχόμαστε εμείς και βοηθάμε τον επαγγελματία να οργανωθεί, να βρει τον κατάλληλο συνεργάτη, να προωθήσει σωστά την επιχείρησή του. Αναλαμβάνουμε δηλαδή όλα τα υπόλοιπα ώστε να μπορέσει να αφοσιωθεί στο κομμάτι που αγαπάει, την εργασία του.
  2. Τι είναι το Toolbox Conference; Είναι μια εκπαιδευτική συνάντηση στην οποία το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει 10 ομιλίες πάνω σε θέματα που αφορούν τον σύγχρονο freelancer. Θα μιλήσουμε για το πώς μπορείς να διαχειριστείς το multitasking που απαιτείται για να τα προλάβεις όλα, πώς μπορείς να βρεις τον χαρακτήρα της δικής σου επιχείρησης, πώς θα την κάνεις να ξεχωρίζει, πώς θα προβληθείς σωστά. Θα λύσουμε απορίες σχετικές με φορολογικά θέματα, θα μιλήσουμε για επιδοτήσεις. Θα ταξιδέψουμε στα trends που έρχονται: τι δεξιότητες θα είναι περιζήτητες και τι θα ψάχνει ο καταναλωτής στο μέλλον.
  1. Με ποιον τρόπο δημιουργήθηκε η ιδέα και ποιοι βρίσκονται πίσω από το ToolBox; Η Μένη και η Έλενα δουλεύουν εδώ και 5 χρόνια με δημιουργούς και χειροτέχνες. Ο Τόλης βοηθάει επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με το κοινό τους. Ήταν κοινή μας παρατήρηση ότι αρκετοί δημιουργοί όπως και πολλοί freelancers δυσκολεύονται στο multitasking που απαιτεί το στήσιμο της δικής τους επιχείρησης. Είτε αγνοούν τι πρέπει να κάνουν, είτε δεν έχουν τον χρόνο να το κάνουν σωστά. Έτσι μας δημιουργήθηκε η ιδέα να προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτό το κενό.
Spreakers_Print_Screen
  1. Γιατί να έρθει κάποιος σε επαφή με το ToolBox; 1. Γιατί θέλει να ανακαλύψει το χαρακτήρα της δικής του επιχείρησης. 2. Γιατί δυσκολεύεται να έρθει σε επαφή με το κοινό του, δεν ξέρει πώς να επικοινωνήσει τη δουλειά του, δεν ξέρει πώς να κάνει τον κόσμο να ενδιαφερθεί, κ.ά.. 3. Για αναζήτηση του κατάλληλου συνεργάτη Ή γιατί μας είδε, του αρέσαμε σαν ομάδα και θέλει να πει ένα “γεια”, να μοιραστεί ένα tip ή τη δική του ιστορία.
  1. Ποια είναι μερικά από τα σεμινάρια που ακολουθούν; Στα σεμινάρια του Οκτωβρίου θα ασχοληθούμε με το πώς να διαχειριστείς τον online χαρακτήρα της επιχείρησής σου και πώς θα σε βρουν οι πελάτες σου στο διαδίκτυο. Ακόμα θα καλύψουμε τις τάσεις για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2016.
Tickets_Available_Print_Screen
  1. Είναι σήμερα η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσει κανείς ή να ξεκινήσει μια δική του επιχείρηση, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης; Ο καταλληλότερος χρόνος να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση είναι τη στιγμή που αποφασίζεις ότι αυτό θέλεις να κάνεις. Δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν. Και ευκαιρίες πάντα θα υπάρχουν. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να προσπαθεί για αυτό που θέλει. Ο χρόνος δεν περιμένει να περάσει καμία κρίση.
  1. Πώς μπορεί να σας βρει κανείς και να επικοινωνήσει μαζί σας; Μπορείτε να μας βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.tbox.gr, στη σελίδα μας στο fb, www.facebook.gr/toolboxgr και στο [email protected]