Όταν σου αρέσει κάποιος μπορεί να γίνεσαι αμήχανη, νευρική, ή και φλύαρη. Υπάρχει πάντα αυτός ο μικρός φόβος πως ίσως τα συναισθήματά σου δεν έχουν ανταπόκριση και δεν ξέρεις αν είναι κάτι πλατωνικό ή πραγματικό ενδιαφέρον. Μήπως απλά δεν ενδιαφέρεται ή του αρέσει το κυνήγι; Επειδή έχουμε περάσει το στάδιο του δημοτικού που αρκούσε κάποιος να μας τραβήξει την κοτσίδα ώστε να επιβεβαιώσουμε πως τον ενδιαφέρουμε, η αστρολογία έρχεται να δώσει τις απαντήσεις.

Κριός

Ο Κριός είναι συνήθως γεμάτος αυτοπεποίθηση και η προσέγγισή του δεν μπορεί να είναι διαφορετική. Καθώς οδηγείται από τον φλογερό Άρη, ο Κριός θα εκφράσει αμέσως το ενδιαφέρον του.

Ταύρος

Είναι γνωστός για το πείσμα του, όμως επειδή είναι γήινο ζώδιο και η Αφροδίτη έχει μεγάλη επιρροή πάνω του, ψάχνει για ουσιαστική επικοινωνία καθώς είναι πολύ ευαίσθητος παρά το σκληρό προσωπείο που φορά.

Δίδυμος

Ίσως είναι δύσκολο να ‘διαβάσεις΄έναν Δίδυμο. Ως ζώδιο του αέρα του αρέσει η επικοινωνία και να εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του. Όμως, μπορεί εξίσου εύκολα να σου γυρίσει την πλάτη και να σου δίνει πολύ μπερδεμένα μηνύματα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι εκ φύσεως ευαίσθητος. Τον πλημμυρίζει το συναίσθημα όταν ενδιαφέρεται για κάποιον, όμως μπορεί να είναι πολύ ντροπαλός και σπάνια εξωτερικεύει αυτά που νιώθει.

Λέων

Τα ζώδια της φωτιάς είναι πιο ευθύ και ο Λέων δεν αποτελεί εξαίρεση. Θέλει να έχει εκείνος τον πρώτο λόγο και σπάνια δεν εκφράζει αμέσως το ενδιαφέρον του. Αν του αρέσεις θα στο δείξει.

Παρθένος

Αυτό το γήινο ζώδιο θέλει οργάνωση και λατρεύει τη ρουτίνα. Θα ξέρει την καθημερινότητά σου και θα σου κάνει μικρές εκπλήξεις. Μπορεί να δυσκολεύεται να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά αν αρέσεις σε έναν Παρθένο θα το καταλάβεις.

Ζυγός

Ο Ζυγός ξέρει τι θέλει από μία σχέση και θα το κατακτήσει αργά και μεθοδικά. Αναζητά την ισορροπία και έτσι δε θα κάνει υπερβολικές κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά θα σε κερδίσει με τη μεθοδικότητά του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός στις σχέσεις του είναι πιστός και παθιασμένος, όμως συνήθως κρατά κλειστά τα χαρτιά του όταν του αρέσει κάποιος. Αν σου αρέσει ένας Σκορπιός αναζήτησε την αλήθεια στη γλώσσα του σώματος καθώς του μιλάς.

Τοξότης

Το ζώδιο που αναζητά την ελευθερία ίσως σε δυσκολέψει λίγο. Αν ο Τοξότης ενδιαφέρεται θα σε καλεί να γίνεις μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς του. Θέλει να περνάς ωραία, οπότε με έναν Τοξότη δε θα βαρεθείς ποτέ.

Αιγόκερως

Όπως κάθε γήινο ζώδιο, ο Αιγόκερως θα σε προσεγγίσει προσεκτικά. Συνήθως, ασχολείται με την προσωπική του ζωή όταν η επαγγελματική του έχει φτάσει εκεί που θέλει. Ο Αιγόκερως όμως θα σε κάνει να νιώσεις σημαντική και θα έχεις πάντα την προσοχή του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει έναν μεγάλο κύκλο κι αν του αρέσεις θα γίνεις γρήγορα μέρος του. Συνήθως είναι ήρεμος και χαλαρός όμως αν του αρέσει κάποιος τότε ίσως γίνει λίγο νευρικός όταν βρίσκεται με το άτομο αυτό.

Ιχθύς

Είναι ο ρομαντικός του ζωδιακού. Εκείνος που θα ονειρεύεται πως θα ζήσει με το άτομο που επέλεξε. Αν του αρέσεις, θα περνά πολύ χρόνο μαζί σου, όμως είναι αρκετά ντροπαλός για να κάνει το πρώτο βήμα.

Featured Photo: Unsplash/ Alisa Anton