Η αφοσίωση είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν έχουν όλοι. Έχουμε βιώσει -και ακούσει- ιστορίες με φιλίες που έληξαν με μία προδοσία και σχέσεις που έληξαν άδοξα λόγω μίας απιστίας.

Όμως, όσον αφορά την αστρολογία, μπορεί ένα ζώδιο να είναι περισσότερο πιστό στις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις από ένα άλλο; Σίγουρα δεν θα επιλέξεις τους φίλους σου, ή τον σύντροφό σου, με βάση το ζώδιο, όμως δεν βλάπτει να το συμβουλευτείς.

Κριός

Πρόκειται για ένα από τα λιγότερο πιστά ζώδια. Ο Κριός πάντα ψάχνει νέες περιπέτειες και προκλήσεις και πολλές φορές, νέο σύντροφο. Μπορεί να είναι χαρισματικός, είναι όμως και αρκετά εγωιστής. Θα παραμείνει πιστός μόνο στον εαυτό του.

Ταύρος

Μπορεί να είναι πεισματάρης, όμως αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Αυτό σημαίνει πως δεν θα το βάλουν κάτω, ούτε θα τρέξουν μόλις έρθουν τα δύσκολα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή της παρέας. Όμως, όσο γοητευτικός κι αν είναι, οι δύο πλευρές του μπορεί να είναι τελείως αντίθετες. Τη μία στιγμή να υπόσχονται αιώνια αφοσίωση και την επόμενη να φύγουν μακριά.

Καρκίνος

Όταν αναζητάς την αφοσίωση σε μία σχέση, ο Καρκίνος είναι πρώτος στη λίστα. Επεξεργάζεται τα συναισθήματά του και όταν λέει πως αφοσιώνεται κάπου, δίνει το 100% του εαυτού του.

Λέων

Ο Λέων είναι συναισθηματικά γενναιόδωρος και δημιουργικός. Ενώ αποζητούν την αφοσίωση, δεν θα το κάνουν «με κλειστά μάτια». Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης και όχι ακόλουθος.

Παρθένος

Παίρνει τα πάντα στα σοβαρά. Είναι προσγειωμένος και πιστός, εκτός κι αν νιώσει πως το έτερον ήμισυ δεν του δίνει την προσοχή που θέλει.

Ζυγός

Από τα πιο πιστά ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Θα σταθούν δίπλα σου στα εύκολα και τα δύσκολα και είναι ένας φίλος που δεν θα χάσεις ποτέ. Σιχαίνεται τις αντιπαραθέσεις και γι’ αυτό προσέχει πολύ τις κινήσεις του.

Σκορπιός

Οδηγείται από το πάθος και έτσι, πολλές φορές μπορεί να μην είναι όσο πιστός θέλει. Μπορεί να γίνει αρκετά ζηλιάρης και διεκδικητικός και απαιτούν αφοσίωση.

Τοξότης

Μπορεί τη μία στιγμή να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης και την επόμενη να φεύγει μακριά. Ο Τοξότης πάει εύκολα από το ένα άκρο στο άλλο, και γι’ αυτό δεν θεωρείται από τα ζώδια που είναι γνωστά για την αφοσίωσή τους.

Αιγόκερως

Αν προκύψει ένα θέμα στη σχέση, θα κάνει τα πάντα για να το διορθώσει. Ο Αιγόκερως είναι γνωστός για το πόσο σταθερός είναι. Στις απόψεις του αλλά και τις σχέσεις του.

Υδροχόος

Μπορεί να του αρέσει να είναι αφοσιωμένος σε μία σχέση, όμως μπορεί η προσοχή του να ξεφύγει εύκολα. Όμως, απεχθάνεται αυτούς που λένε ψέματα ή κάνουν οτιδήποτε ανήθικο.

Ιχθύς

Ή θα είναι ένας αφοσιωμένος φίλος και σύντροφός ή το ακριβώς αντίθετο. Συνήθως, όταν δεν είναι σε δημιουργικό οίστρο, ο Ιχθύς θα είναι εκεί για σένα.

featured photo: Unsplash /Justin Groep