Βρήκαμε ποιο είναι εκείνο το πιο ανυπόφορο χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου. Καθώς και το πώς το κάνει να λειτουργεί υπέρ του.

Δες ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σου ανάλογα με το ζώδιό σου, αλλά και πώς το κάνεις το πιο βολικό χαρακτηριστικό σου.

Κριός

Είσαι ναρκισσιστής. Πώς δουλεύει αυτό για εσένα; Σε βοηθάει να προστατεύεις τον εαυτό σου. Το ένστικτο επιβίωσής σου είναι πλήρως ενεργοποιημένο. Μερικές φορές σε κάνει να φαίνεσαι εγωιστής, αλλά το σίγουρο είναι πως σε κρατάει σώο και αβλαβή.

Ταύρος

Είσαι τεμπέλης σε σημείο καταστροφής. Είσαι απρόσεκτος και παράλογα ακατάστατος. Πώς το κάνεις αυτό να λειτουργεί; Καταλαβαίνεις πως τα αντικείμενα δεν έχουν καμία σημασία σε σχέση με τη μεγάλη εικόνα. Αποδράς από το χάος μπαίνοντας σε zen διάθεση, φεύγοντας μακριά από την “καταιγίδα”.

Δίδυμοι

Είσαι ψυχρός, μαζεμένος και αντικοινωνικός. Πώς σε ωφελεί αυτό; Με το να μη βγαίνεις ποτέ από το καβούκι σου, γίνεσαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου. Μπορεί να μη σου αρέσει να μοιράζεσαι πράγματα για τον εαυτό σου, αλλά αυτό σε κάνει πιο focused σε σένα.

Καρκίνος

Έχεις απόλυτη έλλειψη της ικανότητας να συγχωρείς και κρατάς κακία για πάντα. Πώς μπορεί αυτό να γίνει προτέρημα; Δείχνει πως πρέπει κάποιος να προσπαθήσει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και έχεις αρκετά φίλτρα όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Η προστασία στα καλύτερά της!

Λέων

Είσαι ένας τεράστιος εγωμανής. Πώς λειτουργεί καλά; Το “εγώ” είναι καλό πράγμα. Σου επιτρέπει να είσαι δυνατός όταν χρειάζεται και να είσαι ατρόμητος, ακόμα και όταν έχεις πραγματικά μεγάλα προβλήματα.

Παρθένος

Είσαι αυστηρός κριτής για όλα και όλους. Ωστόσο, κριτικάρεις πράγματα που δε σου φαίνονται σωστά και έχεις μεγάλη πίστη στην κρίση σου. Γενικά, κάποιοι μπορεί να σε θεωρούν τέρας, αλλά η αλήθεια είναι πως δε θέλεις σκουπίδια και “χαζομάρες” στη ζωή σου.

Τα αρνητικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου
makeuptutorials.com

Ζυγός

Είσαι ο μεγαλύτερος παθολογικός ψεύτης στον κόσμο. Πώς μπορεί αυτό να γίνει καλό; Σου δίνει την αίσθηση ότι οι άλλοι σε πιστεύουν και αυτό σε ανεβάζει. Θέλεις να τη γλιτώνεις κάθε φορά, και το ότι λες τα τέλεια ψέματα σου επιτρέπει να το κάνεις αυτό.

Σκορπιός

Είσαι σαδιστής και χειριστικός. Πώς μπορεί να λειτουργήσει και σωστά αυτό; Δεν έχει σημασία, αφού πάντα παίρνεις αυτό που θέλεις. Είσαι δυνατός και βάναυσος, αλλά πάντα καταλήγεις να έχεις τα περισσότερα παιχνίδια.

Τοξότης

Είναι αδύνατο να σε αντέξει κάποιος. Ποτέ δε σταματάς να ασχολείσαι με οτιδήποτε έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Το κάνεις καλά, αλλά πάντα καταλήγεις μόνος. Και ένας μόνος Τοξότης είναι ένας ευτυχισμένος Τοξότης. Αφού είναι ελεύθερος.

Αιγόκερως

Είσαι εγωκεντρικός, κυριολεκτικά ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου. Ίσως και να σε φοβούνται οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σου. Πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό θετικά; Χρησιμοποιείς τον φόβο των άλλων για να γίνεται το δικό σου.

Υδροχόος

Η έννοια της αυτοσυντήρησης είναι ψυχρός εγωισμός. Πώς επιβιώνεις με τα ελαττώματά σου; Κρύβεις όλα όσα έχεις και αυτό σε κάνει να νιώθεις σαν να έχεις πολλά. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μαζεμένα, καταπιεσμένα πράγματα.

Ιχθύς

Είσαι υπερβολικά ευαίσθητος και αυτό εκνευρίζει τους πάντες. Τι κάνεις και βελτιώνεται η κατάσταση; Χρησιμοποιείς συνεχώς αυτή τη στενάχωρη ενέργεια και έτσι οι άνθρωποι για να σε κάνουν να σταματήσεις να μιλάς, κάνουν ό,τι τους ζητήσεις.

Πηγή: Your Tango Featured image: Architectural Digest