Το Nokia 3310 γίνεται 3G και επιστρέφει

Πολύ πριν τα iphone, πολύ πριν το ατελείωτο instagram stalking και τις selfie, το κινητό τηλέφωνο της καρδιάς μας ήταν το Nokia 3310. Αν είσαι παιδί των 90s λοιπόν και εσύ, θα νιώσεις τον ίδιο ενθουσιασμό με εμάς όταν πληροφορηθήκαμε πως η NOKIA ετοιμάζεται για την επανακυκλοφόρηση ενός νέου, πιο εξελιγμένου 3310.

Το κλασικό του σχήμα και τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο παραμένουν (yeaaah!) αλλά χρωματικά μεταμορφώνεται σε pop κόκκινο, φλούο κίτρινο και φωτεινό γαλάζιο. Για τις πραγματικές νοσταλγούς του original 3310, θα κυκλοφορήσει και σε μαύρο.

nokia-3310-phones

Οι νέες προσθήκες είναι η κάμερα, το βίντεο το ράδιο και το music player. Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως ενώ το νέο μοντέλο θα έχει πρόσβαση στο web browsing, δεν είναι φτιαγμένο για να υποστηρίξει τα application των social media με τα οποία έχουμε πάθει μια κάποια εμμονή (digital detox κανείς;). Ποιός όμως θα προλάβει να σκεφτεί τα notification του facebook όταν υπάρχει στο κινητό το αγαπημένο "φιδάκι" των παιδικών και εφηβικών μας χρόνων;

nokia-3310

Και θυμόμαστε όλοι πόσο διαρκεί η μπαταρία του 3310, έτσι; Κανένας φορτιστής σε καμία τσάντα πια. Η τιμή του θα είναι 69 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.