H Eλένη Κολλάρου, σχεδιάστρια νυφικών, μας εξηγεί πως διάλεξε αυτή την επαγγελματική κατεύθυνση σαν κάτι που το ήθελε από πάντα, “σαν να γεννήθηκα με αυτή την “επιθυμία” μας λέει.

Η κλίση της προς τα νυφικά ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, “καθώς και οι απεριόριστες δυνατότητες που σου δίνουν για να δημιουργήσεις”, προσθέτει. “Έχω μάλιστα παιδικές ζωγραφιές μου γεμάτες κορίτσια με μακριά λευκά φορέματα!”

Πώς είναι η γυναίκα που σκέφτεστε όταν σχεδιάζετε;

Είναι μια γυναίκα σύγχρονη και μοντέρνα που δεν διστάζει να δείξει την θηλυκή πλευρά της νεράιδας που κρύβει μέσα της.

Πώς θα περιγράφατε τη νύφη του 2023;

Η νύφη του 2023 θέλει να είναι λαμπερή αλλά και άνετη. Θα επιλέξει νυφικό λίγο πιο κοντά στο σώμα της, χωρίς υπερβολικούς όγκους αλλά ταυτόχρονα αέρινο και πολύ θηλυκό. Οι έντονες λάμψεις και τα τα statement στοιχεία θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή της.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Kollarou (@elenikollarou)

Τι θα βρούμε στη φετινή συλλογή σας;

Όλες μου οι συλλογές χαρακτηρίζονται από την αέρινη αίσθηση στην υφή των υφασμάτων καθώς και από την άνεση που χαρίζουν στην νύφη. Στη φετινή συλλογή μου κυριαρχούν οι γραμμές που έρχονται πιο κοντά στο σώμα, τα strapless νυφικά με ή χωρίς αποσπώμενα μανίκια, η πολυτελής απλότητα του σατέν, καθώς επίσης οι αέρινες γραμμές και τα ιδιαίτερα, χειροποίητα κεντήματα με πολύ καινούργια υλικά.

Υπάρχει κάποιο μυστικό στη σωστή επιλογή ενός νυφικού;

Ναι, υπάρχει. Θεωρώ πως η νύφη πρέπει να είναι ο εαυτός της φορώντας το νυφικό, να μην κοιτάει μόνο στον καθρέφτη, την ώρα που δοκιμάζει, για να δει αν είναι όμορφη αλλά να καταλάβει πως νιώθει. Να μην νιώθει ‘ξένη’ μέσα στο φόρεμα. Κι επίσης, να μην επηρεαστεί από τις γνώμες των άλλων, αλλά να ακούσει την καρδιά της.

Τι κάνει ιδανικό ένα νυφικό;

Για μένα η αίσθηση που θα έχει η μέλλουσα νύφη μόλις φορέσει το ιδανικό για εκείνη νυφικό, είναι το Α και το Ω για την επιλογή του. Πέρα όμως από αυτό, αν το δούμε “τεχνικά”, θεωρώ πως το ιδανικό νυφικό πρέπει να είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικά για να είναι ελαφρύ και άνετο, όπως επίσης να είναι καλοραμμένο και πάντα sur mesure στο σώμα της νύφης. Όλα τα υπόλοιπα όπως π.χ. αν θα έχει ή όχι δαντέλα είναι καθαρά θέμα γούστου.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Kollarou (@elenikollarou)

Πιστεύετε κι εσείς ότι υπάρχει ένα νυφικό εκεί έξω για όλες τις νύφες και πως το σωστό νυφικό για εκείνη το καταλαβαίνει μία γυναίκα με την πρώτη ματιά; 

Σίγουρα υπάρχει ένα νυφικό για όλες τις νύφες, είτε αυτό είναι πριγκιπικό είτε κοντό είτε ακόμα και ένα παντελόνι με τούλινη overskirt. Όμως, δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο μια γυναίκα να καταλάβει το σωστό για εκείνη νυφικό με την πρώτη ματιά. Είναι πραγματικά πάρα πολλές οι φορές που νύφη “ερωτεύτηκε” το νυφικό της ύστερα από δική μου προτροπή να το δοκιμάσει, ενώ εκείνη δεν το είχε συμπεριλάβει αρχικά στις επιλογές της.

Είναι το νυφικό προέκταση της προσωπικότητας της νύφης ή του concept του γάμου; 

Το νυφικό είναι ξεκάθαρα προέκταση της προσωπικότητας της νύφης. Πρέπει να την αναδεικνύει και να μην την κάνει να νιώθει κάποια άλλη από αυτό που στην πραγματικότητα είναι.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Kollarou (@elenikollarou)

Υπάρχει κάτι που θα συμβουλεύατε να αποφύγει ή να προσέξει μία μελλοντική νύφη στην αναζήτηση του νυφικού φορέματος της; 

Η αναζήτηση νυφικού είναι μια ευχάριστη και μοναδική διαδικασία. Για τον λόγο αυτό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η μέλλουσα νύφη να αγχωθεί ή να παρασυρθεί από το άγχος τρίτων, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να την οδηγήσει σε λανθασμένη ή βιαστική επιλογή. Επίσης, όταν πηγαίνει στα ραντεβού να μην συνοδεύεται από πολλά άτομα και να βεβαιωθεί πως η άποψη των συνοδών της είναι αντικειμενική και καθαρά συμβουλευτική. Και το πιο σημαντικό, να ακούσει το ένστικτο και την καρδιά της.

Περισσότερα: www.elenikollarou.gr, Σπευσιππου 33, Κολωνάκι, τηλ. 2107230708