Ένα απροσδόκητο χρώμα για κουζίνα, το mint green (πράσινο της μέντας), ένα χρώμα αισιόδοξο και συνάμα ξεκούραστο, έρχεται να ενταχτεί στα πιο όμορφα και ταιριαστά χρώματα για ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού.

Αν πρόκειται να ανακαινίσεις την κουζίνα σου σύντομα (τυχερή!) και θέλεις να πάρεις ιδέες ή απλά θέλεις να οραματιστείς το σπίτι των ονείρων σου, be our guest!

apartmenttherapy.com
apartmenttherapy.com

Μπορείς να κάνεις ένα mix&match με ασπρόμαυρο δάπεδο και vintage αισθητική στα έπιπλα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είσαι minimal όσον αφορά την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου και να μην υπερφορτώσεις τους πάγκους με συσκευές και αντικείμενα, καθώς ήδη η αντίθεση πράσινου με άσπρο-μαύρο κάνει το “θόρυβό” της.

apartmenttherapy.com

Σε περίπτωση που επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις μια ραφιέρα ως αποθηκευτικό χώρο, αντικαθιστώντας τα ντουλάπια της κουζίνας, επίλεξε ένα πιο ανοιχτό πράσινο χρώμα για τον τοίχο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να μιξάρεις τις αποχρώσεις και τις υφές των επίπλων.

apartmenttherapy.co
apartmenttherapy.co
thekitchn.com

Ένα ψυγείο στο πράσινο της μέντας είναι αρκετό για να εντάξεις το χρώμα αυτό στο χώρο σου και ταιριάζει είτε σε μια minimal κουζίνα, είτε σε μια πιο vintage, αποτελούμενη από ξύλο ή ένα δάπεδο με έθνικ μοτίβο.


featured photo: apartmenttherapy.com