Είναι γεγονός: Μας αρέσουν τα λάτε. Από καφέδες μέχρι φυτικά ροφήματα, τα λάτε είναι κάτι που προτιμάμε είτε γιατί απλώς μας αρέσει είτε γιατί.. θα αρέσει στους ακολούθους μας στο Instagram. Η τάση του “λάτε” όμως δεν σταματάει όμως εδώ. Ένα -απόλυτα- μπλε και βίγκαν λάτε ρόφημα, είναι εδώ για εμάς.

Έχει “καταγωγή” από τη Μελβούρνη, καθώς εκεί σερβιρίστηκε πρώτη φορά, στο “Matcha Mylkbar” και έπειτα ακολούθησαν το Δουβλίνο και η Σαγκάη. Αποτελούμενο από τζίντζερ, λεμόνι, γάλα καρύδας, αγαύη και σκόνη φυκιού,  αποκτά μια μπλε μορφή, που μας παραπέμπει στα Smurfs. Να σημειώσω, ότι δεν υπάρχει ίχνος καφεϊνης στο ρόφημα αυτό.

https://www.instagram.com/p/BH3rb9pjPnC/ Οι φαν του καφέ, ξεκινούν να προτιμούν το μπλε ρόφημα, αναζητώντας κάτι το καινούριο και διαφορετικό αλλά και λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων που της αγαύης.

Παρόλα αυτά, ακόμα δεν γνωρίζουμε αν είναι τόσο εύγευστο. Ή θα το αποκαλέσεις πολύ γλυκό, ή θα σου θυμίσει κάτι σε ξινόγαλα. Όπως και να έχει, μόνο ένα είναι σίγουρο: θα κατακλύσει το Instagram!

https://www.instagram.com/p/BZHeeDOgMCT/?taken-by=e3liveaustralia bluelatte2