Διαβάσαμε στο Who, What, Wear για το blazer που θέλει να διαδώσει με πάθος η συντάκτρια Εrin Fitzpatrick. Mε τίτλο ”Το blazer για το οποίο μιλάω σε όποιον ξέρω” παρουσίασε το νέο αγαπημένο fashion κομμάτι του φετινού χειμώνα. Έτσι απλά.

To brand ANINE BING ξεκίνησε την πρώτη του συλλογή το 2012 από το Λος Άντζελες και την Σκανδιναβή -με αμερικάνικο πνεύμα- Anine Bing. Σύμφωνα με το about του eshop το όραμα είναι ‘see now buy now’ ενώ κάνει ανανεώσεις με καινούργια κομμάτια σχεδόν κάθε μήνα. Πλέον, μπορεί να τη βρει κανείς σε σχεδόν 300 boutiques σε όλο τον κόσμο και οκτώ flagship stores. Τη φιλοξενούν boutiques σε Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη. Στην Ευρώπη θα τη βρεις σε Παρίσι, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Βερολίνο.

Το sparkly σακάκι της χρονιάς

Η Anine μόλις παρουσίασε το νέο sparkly blazer – πρόταση για τους επόμενους μήνες. Όπως θα δεις στο e-shop το ασημί-gunmetal ύφασμα είναι τόσο υπερβολικό όσο για να το φορέσεις με ένα jeans και ένα t-shirt. Ωστόσο μπορείς να το φορέσεις μαζί με το αντίστοιχο παντελόνι του και να κάνεις μία απόλυτα statement εμφάνιση στα parties των Χριστουγέννων. Είναι εμπνευσμένο από τις γραμμές του ανδρικού blazer έτσι ώστε να είναι στο σωστό oversized μέγεθος.

To Αce blazer της Anine Bing κοστίζει 319€ και η πρόταση της είναι να το συνδυάσεις με graphic tee και leather pants. To παντελόνι αντίστοιχα στοιχίζει 199€ και η Anine θα ήθελε να το φορέσεις με graphic tee και μπότες.

Mέχρι νεωτέρας, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι η πιο εντυπωσιακή πρόταση για τις γιορτές και τον χειμώνα που μόλις ξεκινάει.

featured photo: Anin Bing