Πάρε έμπνευση για να φέρεις το μπάνιο των ονείρων σου, στο σπίτι σου.

Ροζ

Απλά πλακάκια σε ροζ απόχρωση που ταιριάζουν απόλυτα με τις υπόλοιπες minimal διακοσμητικές προσθήκες.

Πίνακες στους τοίχους

Ένας τοίχος με πίνακες και prints είναι το ίδιο όμορφος είτε μιλάμε για το μπάνιο, είτε για οποιονδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού.

Free – standing μπανιέρα

Τι πιο ωραίο, εντυπωσιακό και συνάμα μινιμαλιστικό από μια μπανιέρα free- standing; Ιδανική για ατελείωτα αφρόλουτρα. Η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα της φωτογραφίας είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ιδιαίτερη πόρτα ντους

Το συγκεκριμένο στυλ πόρτας είναι ιδανικό σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή χώρο του σπιτιού. Αλλά προσθέτει ενδιαφέρον και αισθητική σε ένα κατά τα άλλα απλό μπάνιο.

Κάθετα πλακάκια

Ένας ανορθόδοξος τρόπος τοποθέτησης στα πλακάκια είναι αρκετός να κάνει τη διαφορά στο μπάνιο σου. Επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι δημιουργεί την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Extra points για τον συνδυασμό σκούρων μπλε και χρυσών αποχρώσεων.

Νιπτήρας στον αέρα

Ιδανική για ένα μικρό μπάνιο αν συνδυαστεί με λευκούς τοίχους και όχι πολλά διακοσμητικά.

Λευκό και όμως διαφορετικό

Ένα σχεδόν ολοκληρωτικά λευκό μπάνιο μοιάζει τόσο εντυπωσιακό με την έξυπνη διαχείριση σχημάτων, υφών αλλά και του φωτός.

Subway tiles και ξύλο

Μια διαχρονική επιλογή για το μπάνιο. Τα πλακάκια που θυμίζουν το μετρό της Νέας Υόρκης έρχονται να απογειωθούν σε συνδυασμό με ξύλινες προσθήκες. Στις όμορφες λεπτομέρειες του χώρου συγκαταλέγονται ο στρογγυλός καθρέπτης και τα φυτά που προσδίδουν φρέσκια αισθητική σε κάθε χώρο.

Δες ακόμα: Βρήκαμε τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου


featured image: Grazia Daily