Η Lara Jean βρήκε τον έρωτα. Τον πραγματικό έρωτα. Στο νέο trailer του “To All the Boys I’ve Loved Before: P.S I Still Love You”, η Lara Jean, είναι το πραγματικό κορίτσι του Peter Kavinsky και είναι crazy in love.

Το trailer ξεκινάει με τη Lara Jean και τον Peter στο πρώτο τους, πραγματικό, επίσημο ραντεβού. “Αυτό είναι το πρώτο μου ραντεβού”. του λέει όταν κάθονται στο τραπέζι. Ο Peter της απαντάει “Έχουμε βγει αρκετά ραντεβού” και εκείνη του υπενθυμίζει πως όλες οι φορές που είχαν βγει μέχρι τότε ήταν μέρος της ψεύτικης σχέσης τους. Ναι, αυτής που θυμάσαι από την πρώτη ταινία. Από εκεί, ο Peter της κάνει δώρο ένα όμορφο κολιέ.

Για ερωτευμένα λυκειόπαιδα μιλάμε, οπότε δίνουν υπόσχεση να προστατεύουν ο ένας τον άλλο. “Υπόσχομαι πως δεν πρόκειται να ραγίσω την καρδιά σου” λέει ο Peter στη Lara και εκείνη του υπόσχεται ακριβώς το ίδιο. Αλλά για ρομαντική κομεντί μιλάμε παιδιά, το heartbreak είναι αναπόφευκτο. Ειδικά όταν ένας ακόμα παραλήπτης των ερωτικών γραμμάτων της Lara Jean μπαίνει στο προσκήνιο. Και μάλιστα έτοιμος να ανταγωνιστεί τον Peter για να την κερδίσει.

Ο ανταγωνιστής είναι ο John Ambrose, ένα crush της Lara, τον οποίο υποδύεται ο Jordan Fisher. Είναι σέξυ, έχει ωραίο χαμόγελο και είναι έτοιμος να κλέψει την καρδιά της Lara. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Η καρδιά της Lara ανήκει στον Peter τώρα. Αλλά για πόσο;

Δες το trailer:

Το All the Boys: P.S. I Still Love You έρχεται στο Netflix στις 12 Φεβρουαρίου.

featured image: elle.com.au